– Відповідь Росії буде асиметричною, швидкою і жорсткою. Організатори будь-яких провокацій, які загрожують корінним інтересам нашої безпеки, пошкодують про скоєне так, як давно вже ні про що не шкодували.

При цьому у нас вистачить терпіння, відповідальності, професіоналізму, впевненості в собі і своїй правоті і здорового глузду при прийнятті будь-якого рішення.

Але сподіваюся, що нікому не прийде в голову перейти відносно Росії так звану червону межу. А де вона буде проходити – це ми будемо визначати в кожному конкретному випадку самі.

Розумієте напевно, в яку гру продовжує грати цей зухвалий чоловік:

Сам переходить «червоні межі», організовуються цілі загони смерті та терористів по усьому світу, типу башарових-петрових, окуповуються території та вводяться війська… А потім для своїх громадян йде брехня, що це не Росія світу, а світ росіянам загрожує.

Крім того, вибрана ще в цій підступній грі сакральною жертвою Україна. На думку експертів – за всі санкції США та Європи, буде розплачуватись вона. Бо так вигідно Путіну та його владі. Не даремно ж останні місяці дана команда пропагандистам кисельовсько – гебельсівського напрямну, особливо готувати народ Росії до ненависті до України. Бо мовляв це через неї так важко жити росіянам, бо саме вона вводить в оману світ і він приймає санкції проти Росії. А це позначається на добробуті росіян. Не даремно, як ніколи, зараз за останніми статистичними даними, 53 відсотки росіян вороже ставляться до України. Не даремно, останнім часом в усіх ЗМІ Україна як держава вже пишеться в лапках. Мовляв такої країни не існує, бо це частина Росії. Не даремно, до кордонів України зухвало підведений небувалий контингент російських військ.

Це послання Путіна демонструє нові, більш жорсткі реалії!

Звіра заганяють! І він стає ще більш небезпечним. В першу чергу для України.

Андрій Власенко