– Сьогодні мав честь бути поруч з успішним педіатром, ведучим, менеджером Євгеном Олеговичем Комаровським. Щиро радий знайомству! Залишились лише найкращі враження від колеги, — ділиться враженнями від зустрічі депутат Вінницької міської ради та лікар-уролог Валерій Камінський. — Відомий педіатр приїжджав у Вінницю на запрошення свого давнього товариша – доцента кафедри пропедевтики дитячих захворювань ВНМУ Олександра Катілова. Відвідав щойно відкриті дитячу поліклініку, стаціонар та пологовий медичного центру «Інномед». Спостерігав за операцією, яка проводилася у центрі ендохірургії з використанням першого в Україні робота-асистента DaVinci. Євген Олегович залишився задоволений побаченим.

– Нещодавно разом з Євгеном Комаровським були на записі телепрограми. Там я запросив його у Вінницю, і він залюбки погодився. Усі думають, що Комаровський вимагає для себе якихось особливих умов, оплати за візит, але зовсім ні — йому ніхто не платив. Євген Олегович проста та щира людина, без жодного прояву зірковості. Із Харкова, а це далека дорога, їхав сам!

Під час візиту до нового пологового будинку відомий педіатр навіть оглянув новонароджених немовлят та поспілкувався з породіллями. Жінки були приємно здивовані такій зустрічі. Поспілкувався із співробітниками нашого медичного центру, відповів на їхні запитання.

– Востаннє Євген Олегович був у Вінниці ще у 2016 році на педіатричній конференції. За його словами, з тих пір Вінниця дуже змінилася. Він високо оцінив не лише стрімкий розвиток нашого міста, але й досягнення нашої педіатрії, — повідомив медичний директор педіатричної служби МЦ «Інномед» Олександр Катілов.

Після «оглядин» нового пологового Комаровський відвідав музей Пирогова та прогулявся парком Вінницького медуніверситету.

Людмила ПОЛІЩУК