Спортсмени вже втретє організовують подібний захід. До пандемії вони провели дві екопробіжки, на кожній з яких учасникам вдалось зібрати більше тонни сміття, посортувати його і здати на переробку.

– Цієї суботи вінничани знову зможуть випробувати силу плогінгу на собі.

Місцем прибирання обрано прибережну захисну смугу р. Південний Буг в р-ні лікарні ім. Ющенка (вул. Пирогова, 109).

Пункт збору учасників – контейнерний майданчик на території лікарні ім. Ющенка (на фото), – кажуть у пресслужбі команди.- Захід відбудеться за підтримки Муніципальної варти ВМР, яка забезпечила всіх учасників рукавичками та пакетами для збору сміття, а також допомогла організаторам з вибором території прибирання. Крім того, партнерами акції є відділення Національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області, смачна доставка піци та ролів Starwood та мережа гіпермаркетів «Грош».

Організатори пояснюють, що такий захід спрямований на всіх фізично активних людей та просто небайдужих громадян, які хочуть зробити гарну й корисну справу. До того ж, після прибирання на всіх учасників чекають призи та смачні бонуси від партнерів і спонсорів заходу.

«Вінницькі Вовки» чекають всіх охочих 24 квітня (субота) о 13:00 у зручному спортивному одязі та обов’язково в захисній МАСЦІ за вказаним місцем.

Долучайтесь до події заходу у Фейсбуці:

https://www.facebook.com/events/1087895431616215/permalink/1087895438282881/

Місце збору

Валентина Лісова