ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР
СУМА ЗБОРУ 2 655$

Буйненко Олексій Іванович місто Вінниця. Хлопчику всього 11 років.

Діагноз: Гліобластома WHO G4.(Пухлина головного мозку) Лівосторонній центральний геміпарез.Ураження nfacialis зліва. Prolongatio morbi.

Супутній: Гострий лімфобластний лейкоз.Ініціальне ураження ЦНС,період ремісії.За своє життя Льошка вже вдруге бореться з онкологією.

⁃ Його шлях та мужність просто вражає. В минулому році наше життя рухнуло,31. 07. 20р в дитини виявили одну з найагресивніших та злоякісних пухлин. Вже майже 9 місяців ми їздимо по лікарнях Вінниці та Києва, Льошка зі всіх сил з нею бореться. За цей час він переніс 2-і операції на головному мозку,променеву та хіміотерапію,та хвороба повертається і прогресує. – діляться батьки.

 ⁃ Так як в Україні лікування неефективне ми вимушені були звернутися до закордонних клінік. Дехто нам відмовив,дехто просто не відповів та одна з клінік Туреччини,це Аджибадем готова нас прийняти. Для початку нам потрібно зробити генетичний тест з пробами на чутливість до хіміопрепаратів щоб знати що нам все ж таки допоможе. Та він вартує 2 655$ Таких коштів ми нажаль немаємо. Ми маємо лише 3 дні щоб встигнути. Встигнути зібрати кошти і оплатити цей аналіз. Вже в Цю Нд. ми можемо передати наші блоки в Туреччину так з України на лікування має вилітати жінка з дитиною яка зможе завести наші зразки в лікарню. Тому я прошу,добрі сердечка відгукніться!Я благаю допоможіть нам продовжити боротьбу,без Вас ми не впораємось.

Реквізити для фінансової допомоги:

А-Банк
5375 2351 0886 8439
Кревська(Буйненко)Ганна Андріївна

Райффайзен банк Аваль
4149 5001 4453 7654
Кревська Ганна Андріївна

Приват банк:
5168 7451 0251 3659
Буйненко Людмила Федорівна(бабуся)

Марина Романова