Справжня трагедія сталась у селі Бродецьке на Козятинщині. Там завдав собі 4 ножових поранення у живіт 80-річний пенсіонер. Лікарі зробили все, щоби врятувати, але не змогли.

– Чоловік у минулому військовий льотчик. Дружина молодша від нього, — кажуть односельчани. — Придбали у селищі будинок, переїхали з Літинщини. Чоловік мав золоті руки, ніколи не бачили напідпитку. Останнім часом почало підводити здоров’я, мав проблеми із зором, готувався до операції. Дружина їздила по заробітках.

Кофлікти в сім’ї почалися, коли вона повернулася з кавалером. Можливо, саме через сімейні чвари, посилені проблемами зі здоров’ям, у колишнього вій­ськового і здали нерви. Трагедія сталася минулого тижня. На власному подвір’ї літній чоловік всадив собі в черевну порожнину кухонного ножа. Стікаючого кров’ю, його виявила дружина, яка й викликала медиків швидкої допомоги. Чоловік потрапив у лікарню у вкрай важкому стані із сильною кровотечею від ножових поранень, якими було пошкоджено внутрішні органи. За дві доби помер.

У поліції відкрито провадження за ст. 115 ч.1 – умисне вбивство з додатковою відміткою «самогубство». Ведеться слідство, в ході якого будуть з’ясовані обставини, що призвели до трагедії. Натомість у селі не вірять, що дідусь міг себе зарізати…

– Це рівнозначно, щоб вистрелити собі два рази в голову.. Хто робив собі більш-менш серйозний поріз, знає, що памо­рочиться голова, є інші ознаки, а тут сам себе чотири рази в живіт пирнув. Не віримо, — кажуть люди.

Валентина Лісова