25 квітня «Нива» продовжила свою успішну серію в чемпіонаті України з футболу (друга ліга). Наша команда в 19-му турі приймала сусіда по турнірній таблиці – «Чайку» (Петропавлівська Борщагівка, Київська область). У першому колі вінницькі футболісти поступилися, тож зараз прагнули реваншу.

Матч вийшов дуже важким для «Ниви». В першому таймі обидві команди створили низку гольових моментів, причому гості ані в чому не поступалися вінничанам.

На початку другого тайму гравець «Чайки» Сафіханов з лівої ноги вдало пробив у дальній кут – 0:1. На щастя, вінничани швидко оговталися від «холодного душу» і відігралися. Георгієв головою відправив м’яч у сітку.

Друга половина тайму була повністю за «Нивою», але реалізація страждала. Один гол у ворота «Чайки» суддя навіть скасував через суперечливий офсайд.

Все ж «Нива» дотисла суперника. На останній хвилині Ігор Маляренко потужним ударом розстріляв ворота «Чайки». У додані хвилини Браславський остаточно нокаутував гостей – 3:1.

Після цієї перемоги «Нива» піднялася на сьоме місце в турнірній таблиці групи «А». Наступну гру наша команда проведе 1 травня в Хмельницькому проти «Поділля», лідера турніру.

Фелікс ЖАНІН