– Вінничанин Дмитро Луп’як отримав звання «Учитель року-2021»! Дмитро переміг у фіналі Всеукраїнського конкурсу в номінації «Трудове навчання». За нього вболівали рідні, близькі та увесь колектив 23-ої гімназії. Вітаю з перемогою! – повідомив про перемогу вчителя праці із 23-ї школи мер Вінниці. – Конкурс відбувався дистанційно. Дмитро йшов з найвищими балами у кожному з турів. І з гідністю витримав фінальне випробування – незважаючи на технічні проблеми під час проведення онлайн-уроку.

Дмитро Миколайович не лише вдосконалює власну професійну майстерність, а й сам готує переможців олімпіад. Його поважають і люблять учні. Золоті руки – кажуть про нього. У Дмитра за плечима більше 26 років педагогічного стажу.

Бажаю Дима Лупяк (Дмитро Луп’як) нових успіхів! Такі фахівці – велика цінність для громади.

Загалом у квітні визначили 12 переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». І одразу двоє вчителів – педагоги із Вінниччини. Бо в призерах також вчителька математики з Гайсина.

Це викладачка математики ліцею №7 міста  Гайсина Ганна Дем’янюк, яка посіла ІІ місце в номінації «Математика». Ганна Володимирівна має 15 років педагогічного стажу.