Сьогодні о 10.00 у Вінниці судді Руслан Каленяк та Василь Антонюк мали зачитати вирок у справі Анатолія Мальця, яка слухалась в суді 2 роки і 4 місяці…

Реально йому загрожує  довічне ув’язнення, але суд Вінниці 26 квітня переніс оголошення  вироку на вівторок, 27-ме, через великий об’єм матеріалів шокучої справи.

Адже за день до Нового року – 31 грудня 2018 року – в мікрорайоні Академічний у Вінниці були вбиті 4 особи – вся родина Малєц, окрім самого Анатолія. І саме його як батька, сина і колишнього чоловіка затримала поліція як головного підозрюваного. Тоді на місці злочину від ударів молотком загинули 2 жінки і 7-річний син Анатолія… А його 3-річну доньку намагалися врятувати найкращі лікарі Вінниччини… Але життя цієї крихітки також обірвалось… Тому в селі Білий Рукав за Хмільником на місцевому цвинтарі нині спочивають в сусідніх могилах четверо вбитих – бабуся, мама і двоє діток… Суди по цій шокуючій справі тривали із 3 січня 19-го року. Тоді суд арештував Мальця згідно з наявними доказами – його посмертної записки-зізнання, закривавленого молотка і синіх трусів, якими він витирав підлогу від крові рідних… А 23 квітня в міському суді Вінниці ця справа по обвинуваченням щодо 32 річного ІТішника була заслухана в повному обсязі.

І сьогодні 2 суддів та 4 присяжних мають прийняти своє рішення іменем України, щоб завтра оголосити  вирок Анатолію Мальцю.