Дарина Лапчевська, учениця 9-Д класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26 опинилась у четвірці суперфіналістів національного проєкту «Молодь дебатує». Фінальні дебати проходили на тему: «Чи повинна держава забезпечити дітям доступ до онлайн-навчання?»

Фінал відбувся 25 квітня за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Реалізує проєкт в Україні громадська організація «Internationales Haus Sonnenberg».

Дарина Лапчевська змагалась вдруге у національному проєкті і виборола місце серед суперфіналістів. Серед них також Євгенія Подурець з Херсону, Анастасія Попело з Чернігова та Богдан Цюпка з Конотопа. За оцінкою членів журі перемогу отримала учасниця з Чернігова Анастасія Попело.

«Якщо ви хочете саморозвиватися, вміти відстоювати свою думку то йдіть і спробуйте цей проєкт, тому що це настільки захоплює і ти стільки дізнаєшся нового, вчишся себе контролювати – це насправді дуже класно. Навички, які я тут отримала, дуже корисні у повсякденному житті, й я використовувала багато в конкурсах, де потрібно відстоювати свою думку», – ділиться враженнями від участі в проєкті Дарина Лапчевська.

Марина Романова