А вже 26 квітня працівники Могилів-Подільської поліції затримали зловмисника, 25-річного мешканця сусіднього села. Про це розповідають у відділ комунікації поліції Вінницької області.

Підозрюваний, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Як розповів начальник Могилів-Подільського районного відділу поліції Василь Ободовський, з повідомленням про крадіжку, яка сталась в ніч на 26 квітня, до поліції звернувся настоятель храму. У приміщення церкви зловмисник потрапив шляхом злому замка на вхідних дверях та з двох скринь для пожертв викрав близько 2000 гривень. Вжитими оперативними та розшуковими заходами оперативники встановили особу, підозрювану у вчиненні цього злочину, та затримали його за місцем проживання. Раніше він неодноразово потрапляв в поле зору поліції за вчинення крадіжок. У вчиненому зловмисник зізнався. Викрадені гроші він витратив на власні потреби.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено позбавлення волі строком до 6 років.

Ілона ВАЛЬТЕР