Голові департаменту інформаційної політики та зв’язків із громадськістю

Вінницької ОДА. Її донька – голова вінницького міського суду. Зять був прокурором міста та першим заступником прокурора області.

Громадські активісти прийшли до кабінету Світлани Василюк та запропонували написати заяву на звільнення через «кришування корупційних схем» та «рупор пропаганди Януковича».

– Як інформаційною політикою може керувати людина, яка за злочинної влади зрадника України, керувала його пропагандистським центром?

Як вдалось втримати у Вінницькій ОДА цілий департамент, із штатом 23-27 осіб, коли в других областях вже давно такі структури ліквідовані і діють лише відділи? – Запитують громадські активісти керівництво області.

– Може тому, що її донька Ганна Гайду очолює Вінницький міський суд? Чи завдяки зятю, який був прокурором м. Вінниці, заступником прокурора області? Може тому, що є депутатом міської ради від Європейськоі стратегії Гройсмана і зараз там очолює правову комісію?

Голова Вінницького суду Ганна Гайду, донька голови департаменту інформаційної політики Вінницької ОДА Світлани Василюк.
6 серпня у Вінниці активісти ГО “Стоп корупції” вимагали відсторонення першого заступника прокурора Вінницької області Сергія Гайду, зятя Світлани Василюк.

Пропозицію написати заяву про звільнення за власним бажанням Світлана Василюк не прийняла. Тому громадські активісти написали в поліцію заяву про злочин. Її прийняв наряд поліціі із слідчим Вінницького району.

Громадські активісти О. Долінський та С. Сергієнко, голови громадських організацій, інші представники громадськості повідомили, що після реєстрації заяви вони повідомлять в яких злочинних діях вони підозрюють Світлану Василюк.

Цікаво, що 6 серпня минулого року громадські активісти вимагали негайного відсторонення від посади першого заступника прокурора області Сергія Гайду! Зятя керівника департаменту.

– Він разом зі своєю дружиною організував сімейний клан та маніпулював кримінальними провадженнями!” – наголосили активісти.

Вони також зазначили, що родинний клан Гайду живе на широку ногу: подружжя має будинок на 800 квадратних метрів та автопарк з елітних автомобілів. – Повідомляв тоді портал Стопкор.

Ми пропонуємо Вам подивитись відео, як це було.

 Андрій Власенко