На вінницькій алеї сакур позувала Леся Нікітюк. Вона знімається у серіалі із вінничанином Сергієм Сизонюком. Грає Лесю Українку.

Леся Нікітюк — світська левиця, котра пройшла власний шлях від селянки до панянки і ніколи не соромиться про це розповідати та навіть жартувати.

Хто б міг подумати, та фоторепортаж вінницької алеї сакур від зіркового фотографа «33-го каналу» Сергія Хіміча «розлетівся» Інтернет-порталами. На одному із таких і побачила новину про фантастичну алею вінницьких сакур і Леся Нікітюк. Разом із подругою вона вирішила приїхати на фотосесію у Вінницю, а саме – на вулицю Порика.

Фото Сергія Хіміча

Проте вінницькі сакури розчарували суперфіналістку «Танців із зірками» та хорошу подругу вінничанина Володимира Завадюка — Лесю Нікітюк.

— Заради подорожі до Він­ниці я самостійно робила макіяж та зачіску. Бо і справді очікувала на фантастичну алею сакур, про яку говорить вся Україна, — ділиться Леся Ні­кітюк.

— Зізнаюсь, що не втрималась і вирішила «рвонути» до вінницьких сакур. Проте коли я приїхала, то зрозуміла, що цих 5 деревцят і є алея, про яку гримить вся Україна. Навіть спе­ціально взяла брендовий бірюзовий піджак, який виглядав би просто фантастично на тлі японських сакур. Хоч мої очі­кування і не виправдались, проте класні фото у Вінниці я таки зуміла зробити…

Леся Нікітюк таки зуміла зробити класні фото у Вінниці

Цікаво, що Леся Ні­кітюк зні­мається у серіалі «Часова варта» разом із ще одним відомим вінничанином Сергієм Сизонюком. Вона відт­ворить образ Лесі Українки та разом із охоронцем часу Сер­гієм рятуватиме світ.

– Я зіграю головну роль провідника у часі, а Леся Нікітюк – Лесю Українку. Ми – стражі, які слідкують за тим, аби зловмисники не потрапили в минуле і не змінили хід подій. У фільмі прописано три сезони – один знімається рік, і ми вже почали, — розповідає Сергій.

Сергій Сизонюк із Лесею Нікітюк в ролі Лесі Українки

— Шум, гримери та зйомки — я так довго до цього всього йшов. Мій творчий шлях розпочався більше десяти років тому. Я пройшов від масовок рекламних роликів до скандалів на різних телешоу, багато хто мене пам`ятає із телешоу «Битви екстрасенсів». Та «Часова варта» — це серйозний, проукраїнський фільм. По­дії відбуваються в період Київської Русі. Саме туди сучасні герої вирушать у часі розв’язувати сучасні проблеми. Ле­ся надзвичайно добра та привітна людина. Працювати з нею — одне задоволення. Нам вдається донести до читача головну ідею — показати, що любити українське потрібно, що це не соромно, а навпаки — у нашій історії і культурі відображається довгий, тернистий шлях, який пройшли наші предки.

Софія Копач