Вінничанка Марина Куш­нір-Ваталінська у далекій Іспанії мужньо бореться з раком молочної залози. Дня­ми наша землячка вже вдруге вакцинувалась і поділилась усіма подробицями.

– Про онкопацієнтів турбуються і їх вакцинують як групу ризику. Я могла спокійно відмовитися, але свідомо зробила свій вибір.

Мені вкололи вакцину фірми Pfizer. Був дискомфорт – жахливо боліла рука в місці введенні вакцини. Так, я перехворіла ковідом після введення першої вакцини. Але. дякуючи Богу, вчасно вакцинувалася та перенесла хворобу у зовсім легкій формі. Кілька днів були важкими, але то далось взнаки і лікування. Не можу навіть уявити, що було б зі мною без вакцини — мої легені просто б не витримали. Перехвилювалися всі, адже мої рідні на собі відчули всі наслідки важкого перебігу ковіду. Найважче переніс мій тато, адже останніх п’ять місяців після моменту захворювання він на постійному лікуванні. Тепер мій тато інвалід.

Мої рідні одноголосно мене підтримали, щоб я вакцинувалася, і я це зробила. 19 квітня отримала друге щеплення. Бережіть один одного і шануйте всіх, хто навколо вас, адже не всі можуть протистояти ковіду.

Валентина Лісова