– Вінничанин Дмитро Луп’як отримав звання «Учитель року-2021»! Дмитро переміг у фіналі всеукраїнського конкурсу в номінації «Трудове навчання». За нього вболівали рідні, близькі та увесь колектив 23-ї гімназії. Вітаю з перемогою! — повідомив про перемогу вчителя праці із школи №23 мер Вінниці.

— Конкурс відбувався дистанційно. Дмитро йшов з найвищими балами у кожному з ту­рів. І з гід­ністю витримав фі­на­льне випробування — незважаючи на тех­нічні проблеми під час проведення онлайн-уроку.

Дмитро Миколайович не лише вдосконалює власну професійну майстерність, а й сам готує переможців олімпіад. Його поважають і люблять учні. Золоті руки – кажуть про нього. У Дмитра за плечима більше 26 років педагогічного стажу.

Бажаю, Дима Лупяк (Дмитро Луп’як), нових успіхів! Такі фахівці — велика цінність для громади.

Загалом у квітні визначили 12 переможців всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». І одразу двоє вчителів – педагоги із Він­ниччини. Бо в призерах також вчителька математики з Гайсина.

Це викладачка математики ліцею №7 міста Гайсин Ганна Дем’янюк, яка зайняла ІІ місце в номінації «Математика». Ганна Володимирівна має 15 років педагогічного стажу.

Коли верстався номер газети, стало відомо, що ЗНО додатково можна здати з 29 червня по 14 липня. Бо в Українському центрі оцінювання якості освіти оголосили графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання – 2021, яка триватиме до 14 липня.

Період реєстрації для участі в додатковій сесії триватиме протягом 6-18 травня.