Це один із найвідоміших театрів світу. А Євгенія — чем­піонка України із сучасної хореографії.

– Вперше в тренувальну залу вона зайшла, коли їй було всього три рочки. Зараз їй вже 7. І вона виконує елементи акробатики найважчої складності. Кожна її участь у змаганнях закінчується перемогою. Її першість визнавали най­відоміші танцівники країни, серед них судді «Танців із зірками» Влад Яма, Ілона Гвоздьова та Амадор Лопес. Головна складова успіху маленької вінничанки — наполегливість, праця та регулярні заняття спортом, — ділиться мама Олена.

– Але на останніх змаганнях Женя не мала можливості виступити. Її категорія вже була зайнята, коли ми дізнались про конкурс. Але за лічені години до виступу хореографу повідомили, що місце таки звільнилось. Без підготовки Женя пішла на сцену.

Євгенія Михальчук таки отримала омріяний Гран-прі!

Її танець під французьку мелодію вразив глядачів, а професійність хореографії подарувала прихильність суддів.

Та омріяний Гран-прі танцівниця так і не отримала. Журі сказало, що заміна виступу не може бути перемогою. Тому він­ничанка здобула перше місце і наполегливо готується до наступних змагань. Проте організатори та європейська комісія, які спостерігали за виступами в онлайн-режимі, вирішили, що рівень хореографії Жені вартий найкращого визнання. Так міжнародний Гран-прі дістався Євгенії Михальчук із Вінниці.

– Із раннього дитинства займаюсь акробатикою, а потім були ще танцювальні шоу на полотнах. Свою творчу групу разом із друзями ми створили 15 років тому. Об`їхали сотні найвідоміших сцен світу. Зараз проживаємо у Вінниці. Моя донечка схожа зі мною як дві краплі води. У свої 7 років вона здобула десятки перемог на престижних українських конкурсах та міжнародних змаганнях. Зараз ми тренуємось дуетом та плануємо спільну шоу-програму. Тож щоденний спорт — це стиль нашого життя і головна запорука успіху.

Софія Копач