А другий робить дві помилки у своєму прізвищі. Ще одному, певно, осточортіло, що з нього глузує увесь район, і він у своїх за сорок подався здобувати вищу освіту. Все б добре, якби не одне але. Вчиться наш депутат за кошти громади та ще й землю роздає своїм викладачам. Про це дізналися зовсім випадково, коли люди хотіли оформити на громаду сільське пасовище. Як виявилося, поле уже роздерибанили між десятьма особами з іншої області. По соцмережах розшукали одного, іншого і з’ясували, що вони працюють у тому ж університеті, де навчається наш горе-депутат.

Ще за попередньої влади цьому депутату- фермеру вдалося по документах вивести пасовище за межі села і приватизувати. А потім, змінивши цільове призначення землі, частину ділянок продати, а решту – подарувати взамін на диплом про вищу освіту. Бо, як вияснили наші активісти, депутат в універі жодного дня не був, сесію здає дистанційно, хоча навіть комп’ютером користуватися не вміє. А деякі екзамени уже вмудрився екстерном здати – бач, як наука в голову вдарила…

Ми уже найняли адвоката, щоб через суд скасувати дерибан нашого пасовища. Якщо депутат насмілиться нам ставити палиці в колеса, ми не лише опублікуємо ПІБ нашого «героя», але й розкажемо про всі його шахрайські схеми приватизації земель і ставків.

Мешканці Вінницького району