Я щойно дістав зі свого поштового ящика ганебну відписку на мою заяву про злочин, котру подав поліції ще 16 квітня. З нею можуть ознайомитися сьогодні в Інтернеті читачі газети “33-й канал” та моєї сторінки у ФБ.

Нагадаю, в своїй заяві про злочин я повідомляв поліцію про те, що ось в цьому відео Ямпільського телебачення, яке зараз публікую, котре вийшло в ефір 14 квітня, водолаз Ямпільської рятувальної служби пан В.Д.Лупашку брехливо заявляв, що виявив оцей велосипед в парку, серед вогнищ о першій годині ночі з суботи на неділю (з 10 на 11 квітня). При тім нібито людина, яка біля нього метушилася між вогнями в такий пізній час, – втекла. В заяві про злочин я чітко довів, що о першій годині ночі з 10 на 11 квітня такого бути не могло, бо я і мій ось цей велосипед, який бачите на стопкадрі відео ЯТРК, ночували дома всю ніч і нікуди ні на секунду не виїжджали. Вимагав встановити, з якою метою пан Лупашку брехав про першу годину ночі з суботи на неділю, чому він незаконно утримував так довго мій велосипед на рятувальній станції. Як бачите на відео ЯТРК, і заступник начальника відділення №1 Могилів-Подільського райвідділу поліції пан Лупов заявляв на телебаченні про те, що велосипед був виявлений ВНОЧІ в парку – 11 квітня.

Що ж мені відповів у вищевказаній безсовісній відписці  т.в.о. начальника поліції майор Олександр Тимчук з подачі О.А.Бадюка? Процитую його слово в слово головний абзац: “Під час проведення перевірки по даному факту було встановлено, що належний Вам велосипед, гр.Лупашко В.Д. 12.04.2021 року виявив на території парку м.Ямпіль, та з метою уникнення крадіжки даного велосипеда забрав вищевказаний велосипед на територію рятувальної станції м.Ямпіль, так 14.04.2021 року гр. Лупашко В.Д. даний велосипед передав працівникам поліції. Ви можете даний велосипед забрати у зручний для Вас час у відділенні поліції №1.  Також в даній події ознаки адміністративного та кримінального правопорушення відсутні, тому подальший його розгляд було припинено”. Він хоче якнайшвидше спекатися мого велосипеда і сховати злочинців у паперах. Не вийде!

Телебачення, сам пан Лупашку, заступник начальника відділення поліції №1 пан Лупов в один голос твердять, як бачите і досі в ефірі ЯТРК, що велосипед було виявлено з суботи на неділю (з 10 на 11 квітня 2021р.), а т.в.о. О.Тимчук раптом забуває за ніч (за першу годину ночі!) і як ні в чому не бувало, позичивши очі в Сірка,  повідомляє що Лупашку, виявив мій велосипед аж 12.04.2021р. То хто ж безбожно бреше – майор поліції О.Тимчук чи водолаз В.Лупашку, заступник начальника відділення поліції №1 Лупов? Чому була поширена по Ямпільському телебаченню брехлива версія про те, що мій велосипед було виявлено в парку о першій ночі, що, більше того – неопізнана особа, яка метушилася біля нього, серед вогнів, при спробі затримати її – втекла?

Василь Кізка