За словами “Холостяка” Михайла Заливако, Катя поводила себе нещиро під час особистого спілкування.

«Минулої церемонії я говорив тобі, що хочу, щоб моя близька людина керувалася щирими почуттями. На останньому спілкуванні ти ухилялася від відповіді. Тому я не можу вручити тобі троянду», — зазначив Михайло і провів вінничанку з валізою до лімузину…

На сторінці в Instagram учасниця пояснила, чому їй не вдалося побудувати стосунки із Заливаком. «Я відкриваюся людям не відразу і далеко не всім. І, не знаючи чоловіка і не маючи можливості його пізнати, не хотілося відкриватися перед ним і всією Україною завчасно.

Мені в якийсь момент стало це нецікаво, я зрозуміла, що перебуваю не в тому місці та не з тією людиною. Але я все одно залишала ще шанс на наше індивідуальне побачення, на якому я б, можливо, змінила свою думку. Адже я йшла на проєкт, щоб відчути казку, отримати незабутні емоції, мені хотілося красивого, романтичного побачення, де можна спокійно поспілкуватися і розкритися людині. Але це не той чоловік, який зміг мені його подарувати. Михайло казав: «Мені здається, ти маніпулюєш людьми«, «Мені зда­єть­ся, ти граєш«, «Ме­ні здається, ваша дружба не справжня«. А чи не здається вам, що йому ду­же багато здається?

Але сьогодні виявилося, що я покинула проєкт через свій Інстаграм. І через те, що у мене не було почуттів та зацікавленості в ньо­му. У цьому він має рацію, я не встигла його пізнати. Чоловік, який не впевнений у своїх словах і за них не відповідає, стає нецікавим, не бачу сенсу продовжувати діалог», — написала дівчина.

Додамо, що після шоку Катя стала блогеркою. І кажуть, що біль­шість дівчат саме заради слави і йдуть на «Холостяк», щоби потім знайти собі успішного багатія-нареченого.

За словами Каті, тема збільшення губ не раз піднімалася на проєкті «Холостяк», тому вона вирішила розповісти про свій досвід. Виявилося, що дівчина за деякий проміжок часу зробила кілька маніпуляцій зі своїми губами – спочатку збільшила, потім зменшила, а потім знову збільшила.

Віталіна Володимирова