А вже за кілька днів головний «Бідняжка» України разом із друзями та справжніми екстремалами сплавлявся на човнах по річці Згар… І назбирав 6 мішків сміття на мальовничих берегах!

Про найкращі маршрути карантинного сезону-2021, нові гастротури Поділля, омріяний глемпінг-парк під Вінницею  та перспективи відкриття «Багачок» на базі «Бідняжок» Андрій Рибачок розповів у інтерв’ю для “33-го каналу”.

– Вітаємо із народженням сина! Тепер  Маркус найменший член вашого турклубу «Бідняжки»! Коли його перший вихід у мандри?

– Дякую всім за вітання, бо їх було справді дуже багато… Ми з дружиною чекали на цей день і новий етап  як мама і тато у нашому житті нарешті стартував… Скажу чесно, ми вже думаємо, коли зможемо вперше взяти сина із собою в мандрівку? У 6 місяців чи пізніше? Бо наші друзі вже мандрували із немовлям, якому було не більше півроку і ми ретельно придивляємось до їхнього досвіду.  А поки мандруємо у візочку під нашою хатинкою у передмісті Вінниці…

– Квітневий сніг вніс корективи у цей сезон? І куди по Україні та за кордон можна буде їхати у масках та із щепленнями?

– Погода справді сюрпризна і планувати вихід на сплав навіть на найближчі вихідні досить проблемно. Бо вчора ніхто не хотів на човнах із нами пливти, а тут після снігу + 20 і заявок більше, ніж треба. І так весь рік працюємо, коли КОВІД і карантини вносять свої корективи коли і як хочуть… Скажу чесно, заробітків на таких турах небагато, майже нуль. Але я мріяв із дитинства повернутись на береги свого Згару, привезти сюди друзів, їх дітей, влаштувати пікнік та почистити цю місцину від сміття… Спершу було 6 мішків, тепер лише 1… Може, колись взагалі буде чистенько, як в Європі?

Більше читайте в газеті «33-й канал».

Роман Ковальський