Нещодавно завершився міжнародний турнір «Sofia International Acro Cup» в м. Софія (Болгарія), який тривав з 23 по 25 квітня.

Збірна України зарекомендувала себе чудовим виступом на ІІ етапі Кубка світу та міжнародному турнірі зі спортивної акробатики. У змаганнях брали участь 14 країн та 125 учасників. 13 спортсменів – з Вінниці. Вони показали високий рівень підготовки і чудові результати.

Жіноча пара Ангеліна Чернявська та Рузанна Вечерук вибороли перше місце! А ще одна жіноча пара – Валерія Лагуш та Ніка Хасанова – здобула «бронзу».

– Вітаємо тренерів-викладачів Галину Ковальчук, Ларису Совик, Людмилу Малініну та тренерів-хореографів Альону Луценко та Катерину Шульган! — розповідає виконувачка обов’язків директорки Вінницької дитячо-юнацької спортивної школи зі складнокоординаційних видів спорту Наталя Голяк. — Це було неймовірно та захоплююче! Змагання були дуже важливими, тому що це перші міжнародні змагання після майже 1,5 року перерви. Вони надали можливість побачити та оцінити суперників, позмагатись, тренерам провести оцінку роботи, на що треба звернути увагу перед головними стартами року: чемпіонатом світу та чемпіонатом Європи. Збірна команда України виборола 5 золотих та 4 бронзових медалі в індивідуальних виступах.

Ілона ВАЛЬТЕР