У неї це буде друга дитина від другого чоловіка, колеги по цеху зіркових ведучих, Юрія Горбунова.
А ось їхній спільний син Іван – первісток у Юрія.
Першою дружиною Юрія Горбунова була старша за нього на 10 років актриса – балерина обласного театру у Івано-Франківську. З нею та її сином Юрій прожив тривалий час.

А ось Катя Осадча з першим чоловіком – екс-нардепом від Зелених Олегом Поліщуком прожила лише 3 роки. Він був на 15 років старшим за неі. У цьому шлюбі у них народився син Ілля.

 

Катя та Юрій Горбунов Великдень провели у Туреччині. Там і став помітним стан Катерини.
Із Юрієм у Катерини також чимала різниця у віці. Він народився в 1970 році в м. Новий Роздол Львівської області. Виріс в Івано-Франківську.
Після закінчення Київського театрального інституту в 1992 році Юрій Горбунов повернувся до рідного Івано-Франківська. 5 років служив в драматичному театрі. Там і познайомився із першою дружиною Людмилою.

З 1997 року після переїзду до Києва, починається нова сторінка його життя – телевізійна. З 1997 по 1998 рік був режисером клубу “Голлівуд”. Паралельно з цим в 1998 році на каналі УТ-1 вів програму “Три крапки”, а в 1999 році – “Щасливий дзвінок”.

З 2000 року почав працювати на Новому каналі. Був ведучим програм “Підйом”, “Посміхніться, вас знімають”, родинного шоу “Готовий на все”, шоу “Один при всіх” і “Тепер ти в армії”. Його справжня популярність зародилася на “Новому каналі” в “Підйомі”. У червні 2006 року він прийшов на канал “1+1” вести інформаційно розважальну програму “Сніданок +”. Зараз його візиткою можна назвати “Танці із зірками”, які з’явилися в житті Юрія в жовтні 2006 року.

Юрій Горбунов встигає зніматися в серіалах. На його рахунку серіали “Вовчиця”, “Небо в горошок” “Завтра буде завтра”, “У пошуках любові або переполох у вищому світі”, “Мухтар”, а також художній фільм “Кактус”. В кінокомедії – «Скажене весілля» та інших.

Катерина Осадча – киянка.
Народилася 12 вересня 1983 року в Києві. Батько — Осадчий Олександр Володимирович, генеральний директор ВО «Київприлад». Мати — домогосподарка, за професією бібліотекар. У Каті є молодший брат.

Крім занять в школі, Катя займалася музикою і танцями (танцювала в хореографічному ансамблі «Соколята»). У тринадцять років почала професійну кар’єру моделі. У 14 років, після закінчення дев’ятого класу, вирушила на три місяці на зйомки в Токіо. Пізніше були зйомки в Німеччині, Англії, Франції. Випускні іспити в школі Катя здала екстерном через напружений знімальний графік в Парижі.

У 18 років Катя закінчила модельну кар’єру і повернулася жити до України. Вийшла заміж за народного депутата України від Партії зелених Олега Поліщука і в 2002 році народила від нього сина Іллю. Ще під час вагітності Катя вирішила присвятити себе телевізійній журналістиці. Через слабке знання української мови, за чотири місяці після народження дитини стала займатися з викладачем для відпрацювання навичок мовлення, дикції, постановки голосу. Заочно закінчила історичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Перший досвід телевізійної журналістики з’явився після роботи позаштатним кореспондентом Першого національного каналу. У 2005 році Катя пройшла кастинг і стала ведучою проєкту «Світські хроніки» на телеканалі «Тоніс». У 2007 році стала ведучою програми «Світське життя» на Першому національному. З серпня 2008 року програма почала виходити на телеканалі «1+1». У 2009 році брала участь у другому сезоні програми «Танцюю для тебе» на каналі «1+1» з партнером Андрієм Крисем. У 2011 році стала ведучою шоу «Голос країни» на «1+1». У 2012 році на каналі стартувало талант-шоу «Голос. Діти», в якому роль Каті як ведучої змінилася — вона допомагала дітям впоратися з хвилюванням перед виходом на сцену.

З 11 жовтня 2015 року була ведучою шоу Маленькі гіганти на «1+1».

31 жовтня 2017 року Катя Осадча стала членом журі на революційному реаліті-шоу «Модель XL» каналу «1+1». Разом з дизайнером Андре Таном, хореографом Владом Ямою та відома у світі латвійською моделлю Тетяною Мацкевич обирали обличчям колекції «A.Tan +» серед пишних дівчат.
Різниця із 51- річним Юрієм Горбуновим у них – 13 років.

Цікаво, що й перший чоловік Каті ( див. фото) також був нижчого за неі зросту як і Горбунов.

У Катерини зріст – 180 см.

Андрій Власенко