Негативна ,темна, диявольська — енергія дня буде настільки сильна, що доведеться докласти надзвичайних зусиль для збереження свого душевного спокою. Кращі астрологи України радять читачам «33 каналу» як провести цей день:

Овни

Не піддавайтеся тимчасовій слабкості і не відмовляйтеся від мети — як професійної, так і особистої — яку ви перед собою поставили, навіть якщо люди, яким ви довіряєте, відмовлятимуть вас від неї. 

Тельці

Не найкращий день для сварки з близькою людиною: все закінчиться взаємними докорами, а це не допоможе налагодити взаємини — швидше, все відбудеться з точністю до навпаки. 

Близнюки

Знайомства цього дні не доведуть вас до добра, тому від них — зрозуміло, за можливості — краще відмовитися під будь-яким — як слушним, так і не дуже — приводом. 

Раки

Протягом дня вам не раз буде здаватися, що ви і  люди довкола вас не чують одне одного, тому вирішення важливих питань, яке залежить від вас, необхідно відкласти до кращих часів. 

Леви

Не рекомендується брати на себе чужі обов’язки, навіть якщо просити вас про це стануть рідні чи близькі люди: цілком можливо, що замість законної подяки на вас звалять свої прорахунки і помилки. 

Діви

Будь-яка пропозицію, яку вам зроблять сьогодні, необхідно розглядати ретельно — її будуть підносити як надто вигідну, але, швидше за все, вас захочуть обдурити. 

Терези

В жодному разі не можна втручатися в чужий конфлікт: як це зазвичай буває, ворожі сторони помиряться, а ви залишитеся винними для кожної з них. 

Скорпіони

Не варто планувати ділові зустрічі і переговори навіть в режимі онлайн: партнери не захочуть шукати консенсус, тому ви нічого не доможетеся, а тільки втратите час дарма. 

Стрільці

Необхідно уникати спілкування з агресивно і неадекватно налаштованими особистостями — крім втрати необхідної для активної та повноцінності життя енергії, вам нічого досягти не вдасться. 

Козероги

День, коли необхідно дотримуватися помірності в усьому — особливо це стосується харчування, на яке необхідно звернути особливу увагу, оскільки будь-яке переїдання загрожує нездужанням. 

Водолії

День несприятливий для фінансових операцій — особливо небажано брати і давати гроші в борг: як в першому, так і в другому разі можуть виникнути серйозні проблеми з їх поверненням. 

Риби

День, коли потрібно дати обітницю мовчання: чим менше ви будете говорити, тим краще для вас — занадто велика ймовірність нажити собі ворогів через поспішні або необдумані слова. 

Тетяна Кондратьєва