Екватор тижня пройде для більшості знаків Зодіаку з позитивним настроєм та бажанням змін, а декому пощастить навіть відпочити. Принаймні, так стверджують найкращі  астрологи України.
Овен

 До великого грошового надходження, яке можливе в цей день, рекомендується поставитися вкрай відповідально – значну його частину необхідно відкласти на непередбачені витрати. Можна налаштуватись на позитивну хвилю, щоб не дратуватись через дрібниці. Знайдіть час і для себе: прогулянки, заняття спортом чи просто перегляд фільмів.
Телець

 Можна – і треба! – закладати позитивну програму на найближче майбутнє: скористайтеся сприятливими обставинами, щоб поліпшити свою життєву ситуацію. Дозвольте собі більше мріяти та менше брати на себе відповідальності. Попереду чимало крутих пригод, які не можна пропустити!
Близнята 

Чим більше добра ви в цей день зробите оточенню, тим швидше воно повернеться до вас в збільшеному обсязі, так що не стримуйте свої благі пориви.  Але інколи доведеться зважувати все, що ви хочете сказати друзям, щоб не потрапити у конфлікту ситуацію.
Рак 

Єдиний спосіб пережити непростий для вас день у гаразді – від самого ранку налаштовуватися на хороше, це той випадок, коли позитивне мислення дасть реальні результати. Саме час виділити час для того, що ви вже давно відкладали. Нові враження допоможуть повернутись у ритм.
Лев 

У цей день можна починати ремонт: звичайно, до рішучих дій під час карантину вам стати не вдасться, але складати кошторис і вибирати матеріали в інтернет-магазині вам ніхто не заборонить. Якщо відчуваєте потребу зробити перерву, то робіть. Робота нікуди не втече, а от ваше самопочуття покращиться.
Діва 

Ухваливши важливе рішення, над яким ви давно розмірковували, намагайтеся не відкладати дії з його реалізації в довгу скриньку, інакше призначена для цього енергія буде витрачена даремно. Сьогодні потрібно буде проявити максимальну стійкість, адже далеко не все заплановане вдасться втілити у реальність.
Терези 

Шанс значно поліпшити своє фінансове становище, який випаде в цей день, в жодному разі не можна втрачати – в найближчому осяжному майбутньому навряд чи це повториться. Екватор тижня принесе натхнення рухатись вперед, але для цього доведеться піднятись з ліжка.
Скорпіон 

День не підходить для роздумів, філософствування і розгойдування, зате це ідеальний час для активних і рішучих дій – тим, хто не буде лінуватися, вдасться багато чого встигнути. Старайтесь уникати конфліктів.
Стрілець 

Змінити своє життя на краще зможуть тільки ті, хто готовий довго і наполегливо працювати, – з неба на голову жодні блага в цей час не впадуть, не варто навіть мріяти про це. Ви зможете все, якщо будете докладати достатньо зусиль.
Козоріг 

Настав час повернутися до справ, які деякий час тому ви відклали через безперспективність – тепер ви подивитеся на них під іншим кутом зору. Старайтесь не поспішати та не кидатись від одного завдання до іншого. А ввечері влаштовуйте антистрес-вечірку.
Водолій 

Карантин рано чи пізно закінчиться, а зовнішній вигляд, який не відповідає всім вимогам, залишиться: саме час попрацювати над своїм іміджем, хай поки і у віртуальному просторі. Не забувайте, що інколи потрібно зупинитись та роззирнутись навколо, щоб побачити, що таке щастя.
Риби 

Навіть найбільш нетривала і незначна розмова з кимось із друзів або знайомих може розкрити очі як на саму людину, так і на її до вас справжнє ставлення. Чим швидше ви візьмете себе в руки, тим легше буде отримати новий позитивний досвід. Ви не самотні, пам’ятайте про це.

Тетяна Кондратьєва