Сьогодні, 5 травня, за дорученням міського голови Сергія Моргунова ювіляра привітали депутат міської ради Вячеслав Терліковський та директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова. Вони передали вітання ювіляру від міського голови, депутатського корпусу та виконавчого комітету міської ради, вручили Почесну грамоту та грошову премію.

Олександр Юхимович Мілешко присвятив своє життя службі у військово-морському флоті. Закінчив службу як капітан І рангу військово-морського флоту. Вдівець, учасник війни. Виховав 2 дітей, має 2 онуків та 2 правнуків.

«Відповідно до Комплексної програми «Основні напрямки соціальної політики Вінницької міської територіальної громади на 2015-2021 роки» мешканцям, яким виповнилось 100 років, призначається довічна щомісячна матеріальна допомога в розмірі прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність. З початку цього року це уже четвертий жителем громади, який відзначив своє 100-річчя», – зазначила директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Валентина Лісова