На редакційну пошту «33-го» приходить чимало відгуків від наших читачів із роздумами: потрібно чи ні зустрічатись Зеленському із Путіним.

Одні – категорично «за». Мовляв, нехай вже в очі Путіна гляне, може, прозріє. Інші вважають, що той «порве» недосвідченого в закулісних іграх Зеленського «як Тузік грілку». Бо досвідчений кагебіст-роз­відник, якого вчили досягати мети будь-яким способом: маніпулювати, брехати, лякати, шантажувати, давити і т.п. – може просто використати президента України в прийнятті безповоротних і ще гірших, аніж Мінські, домовленостей.

– Про що говорити з вбивцею? Хіба це може бути розмова на рівних – Україна в рази менша держава, без ядерної зброї, атомних есмінців і надсучасних літаків? Про що говорити? Обміняти Крим на Донбас чи віддати трубу, надра, землі продати російському бізнесу? Про що може йти мова? Ні, не потрібно зустрічатись, — переконує Олександр Гарматюк.

– Поговорити Зеленському із Путіним – означає розцькувати звіра! Бо дійсно правильно казав сенатор Маккейн: Путін краще дасть відрізати собі руку, ніж відпустить Україну. Бо з нею Росія – європейська наддержава. Без неї – просто східна країна. До речі, цю фразу прочитала в «33-му». Дуже влучна характеристика. Нагадайте її Зеленському, – Ольга Откидач, вінничанка.

– Дуже хо­чу, щоб Зеленський нарешті зустрівся із Путіним. Але нехай зніме корону і поспілкується із Порошенком, який має до­свід такого спілкування, бо Путін ма­ніпулятор ще той, і йому немає що втрачати — Європейський суд за його злочини вже давно на нього чекає, – пише Василь Ковальчук.

– Нехай зустрічаються у Ватикані. Бо в Туреччині вже “розтворили” журналіста в кислоті. Зайшов у посольство — і все. Не п’є чаїв – можуть бути із полонієм, як з розвідником Литвиненком. Не їсть ікри – може так статись, як із Ющенком. Мінералки теж нехай не вживає – щоб не повторити долю Навального. І від теракту літака російських союзників–ісламістів із Ірану ніхто не застрахує… Їм якось все одно…

Ось перераховую я все – і вже поміняв думку: краще все-таки не їхати… Смисл? – Андрій Маринюк.

Нагадуємо, що зараз йдуть розмови про те, що зустріч може відбутись у Ватикані, Туреччині чи Ізраїлі.

Від редакції. А що думаєте ви? Треба чи ні зустрічатись Путіну із Зеленським?