Інгрідієнти: 500 г філе судака, 3 середні буряки, 2 невеликі цибулини, 4 зубчики часнику, 100г вершкового сиру, 1 яйце. Сік половини лимону, 1/2 ст. очищених грецьких горіхів, 2 ст.л. крохмалю, 3 ст.л. нежирних вершків, 1/2 ч.л. молотої куркуми, 1/2 ч.л. сухої м’яти, 4 ст.л. вершкового масла, рослинна олія, кріп, сіль, чорний перець.

Буряк натерти на великій терці, заправити лимонним соком, залишити на 10 хвилин. Потім віджати та обсмажити в сотейнику до м’якості, в попередньо розігрітому вершковому маслі (2 ст.л.).

Часник подрібнити, горіхи змолоти в муку. Кріп подрібнити та змішати з вершковим маслом, що залишилося.

На рослинній олії обсмажити подрібнену цибулю до золотистого кольору та перекласти її в сотейник з буряком. Тушкувати на повільному вогні 6 хвилин.

Перекласти буряк в глибоку посудину, змішати з часником та горіхами. Додати сир, яйце, крохмаль, куркуму, м’яту, вершки, сіль, перець та ще раз перемішати.

Викласти на змащену олією фольгу половину суміші, розрівняти. Зверху викласти половину рибного філе, попередньо обсушеного та підсоленого. Поверх філе викласти рівномірно суміш вершкового масла з кропом та накрити другою половиною рибного філе і викласти буряк.

Щільно завернути в фольгу та зробити декілька проколів.

Випікати у духовці 30 хвилин при температурі 220 градусів.