Раніше судимим зловмисникам оголошено про підозру. За наявною оперативною інформацією, затримані причетні до вчинення ряду крадіжок з домоволодінь на території Тульчинського та сусідніх районів.

30 квітня до поліції надійшло повідомлення від 35-річної мешканки районного центру про те, що ввечері невідомі особи проникли до її будинку та викрали 1400 злотих та ювелірні вироби.

Під час проведення першочергових слідчих дій на місці події поліцейські встановили, що зловмисники потрапили до будинку шляхом підбору ключа.

За словами начальника управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрія Дамзіна, в ході проведення оперативно – розшукових заходів працівники поліції з’ясували, що до вчинення крадіжки причетні раніше судимі за майнові злочини місцеві жителі віком 29 та 48 років.

Того ж дня у Крижополі за силової підтримки бійців КОРД поліцейські затримали 48 – річного зловмисника за місцем його проживання.

Його спільника поліцейські затримали наступного дня.

Під час обшуку домоволодіння одного з підозрюваних поліцейські вилучили частину викрадених речей потерпілої, ніж та кастет.

За наявною оперативною інформацією, зловмисники причетні до вчинення ряду крадіжок з домоволодінь на території Тульчинського та сусідніх районів.

Правопорушникам оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) та ч. 2 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами). За такі правопорушення передбачено покарання – до 6 років ув’язнення.

48 – річному зловмиснику судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Марина Романова