У багатьох знаків Зодіаку сьогодні буде активний день.Так вважають кращі астрологи України і радять усім читачам “33-го каналу”:

Овен

Присвятіть день управлінню своїми фінансами. Зірки обіцяють вам примноження капіталу. Властива вам — “фірмова” — запальність може послужити недобру службу, посварившись із людиною, від якої у вашому житті багато що залежить — не варто робити настільки необачний вчинок.

Телець

Візьміть все в свої руки, адже вашої енергії вистачить на все. Вибираючи між фізичною та розумовою працею, зупиніться на останній — ваші інтелектуальні і розумові здібності в цей час виявляться на недосяжній для інших висоті.

Близнюки

Необхідно утриматися від негативної реакції на слова і вчинки близьких людей або колег, оскільки вона, швидше за все, буде обумовлена вашим поведінкою: коли ви роздратовані, вас важко витримати. Астрологи кажуть, що сьогодні вас чекає приємний сюрприз. Приготуйтеся, ми злітаємо!

Рак

Сьогодні у вас може прокинутися бажання пустити гроші на вітер. День сприятливий для покупок — речі, придбані в цей час, будуть вірою і правдою служити довгі роки, а ось від оформлення будь-яких документів — як робочих, так і особистих — краще відмовитися. Але пам’ятайте, що вам ще потрібно якось дожити до зарплати.

Лев

Справа, над якою ви дуже багато працювали, принесе свої плоди. На цей день можна призначати ділові переговори: вам вдасться знайти спільну мову навіть з найбільш впертими і незговірливими опонентами, особливо якщо спілкування буде проходити “без краваток”.

Діва

Сьогодні зірки наділять вас здатністю не тільки швидко заводити нові знайомства, але і з легкістю розлучатися з тими людьми, які тягнуть вас на дно. Можна — і треба! — думати про перехід на нове місце роботи: бажано розглянути всі пропозиції, що надійшли вам, а ось відповідь поки краще не давати — треба залишити собі час на роздуми.

Терези

12 травня ви захочете нових відчуттів, але не факт, що хороших. Постарайтеся приборкати свої ревнощі. Роблячи вибір супутника життя, зупиніться на людині, поруч із якою вам тепло і комфортно, всі інші якості претендентів, включаючи красу і багатство, втратять свій сенс в процесі спільного життя.

Скорпіон

Здоровий азарт – це завжди добре. Якщо вирішите з кимось змагатися, дивіться не заграйтеся. У цей день вашим девізом має стати відомий вислів “мовчання — золото”: під впливом емоцій ви можете сказати щось, про що згодом пошкодуєте, але виправити те, що трапилося, буде не можна.

Стрілець

Сьогодні вам з легкістю вдаватиметься те, що ще вчора здавалося неможливим. Для вас нинішній день чітко розділиться на дві половини: перша ідеально підходить для роботи, яка буде йти як по маслу, другу ж необхідно присвятити відпочинку — найкраще пасивному.

Козоріг

Енергія і впевненість в собі – головні ваші путівники на сьогодні. Людина з минулого, яку ви несподівано для себе зустрінете цього дня, нічого, крім спогадів, у ваше життя не принесе, так що не варто покладати на її появу особливих надій.

Водолій

А вам захочеться облаштувати свій побут. Саме до вас можна застосувати фразу “Все в будинок”.День сприятливий для примирення з близькою людиною, яку ви примудрилися образити ні за що ні про що: сьогодні ваші вибачення — зрозуміло, за умови їх щирості — будуть прийняті з готовністю.

Риби

Ви поринете сьогодні у вир подій. Першу половину дня, нехай вже так буде, можете витратити на розкачування, але в другій потрібно сконцентруватися на роботі — обставини для цього складуться сприятливі, так що не варто лінуватися.

Тетяна Кондратьєва