Тому і літають гвинтокрили так низько над головою

Багатьох вінничан  сьогодні насторожили літаючі низько над головою гелікоптери.  Люди телефонують до редакції і запитують, що це твориться? З цього приводу розпускаються неймовірні чутки.

Саме тому ми ще раз повторюємо інформацію, яку надавали: із 13 по 15 травня у Вінницькій області проходять антитерористичні навчання.

Як повідомляє  Управління Служби безпеки України у Вінницькій області, планові антитерористичні навчання відбуваються з 13 по 15 травня.

Служба безпеки України просить жителів та гостей міста із розумінням поставитись до можливих незручностей, утриматись від перебування в зазначеному районі та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

– Крім того, просимо громадян у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номерами “гарячої лінії” УСБУ у Вінницькій області: (0432) 53-13-09 або телефонувати – “102”, – йдеться в повідомленні.

Андрій Власенко
Фото Сергія Хіміча