Скоро вийде на екрани в продовженому варіанті багатосерійний фільм, який побив всі рекорди популярності. Це «Кріпосна». Він став лідером переглядів не лише в Україні, але й Польші. Гра акторів, де одну з головних ролей зіграла перша «Холостячка» країни Ксенія Мішина, Ольга Сумська та інші актори, їхні костюми – заворожує.

У ці дні зйомки проходять у Києві на території Києво-Печерської Лаври.

Саме туди і покликала нашого кореспондента колись відома вінницька режисер та журналіст, а нині викладач Київської академії Валентина Дячук.

І ось зйомки. Героїня Мішиної – жорстока і аморальна поміщиця – в тих серіях згоріла… Але кажуть, що наче з’явиться знову!

Ксенія Мішина із коханим Еллертом. Чи буде «воскресіння» її героїні у «Кріпосній»?

Як і деякі інші герої! Ось основна інтрига: ми потрапляємо на зйомки сцени із кріпачкою Вербицькою та Жаданом! Значить, його не вбили! І наречений вижив! А «кріпосну» чекає велика слава відомої актриси після відміни рабства… Це нам «шепнули» знайомі колеги…

Фото зі зйомок – далі.

Серіал, як повідомили продюсери, з’явиться на телеекранах восени. А до того можна буде ще раз переглянути попередні серії.

Нагадаємо, «Кріпосна» – багатосерійна історична костюмована драма спільного виробництва StarLight Films і Film.ua. Зйомки розпочалися влітку 2017 року, одразу було знято 48 серій. Перший сезон із 24 серій виходив в ефір СТБ з 25 лютого по 14 березня 2019 року, другий сезон із 24 серій стартував 2 вересня. У головних ролях: Катерина Ковальчук, Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Анна Сагайдачна, Михайло Гаврилов, Олеся Жураківська, Юлія Ауг, Марк Дробот, Ольга Сумська, Наталка Денисенко та інші.

Станіслав Баклан з дружиною, блискуче грає у «Кріпосній».

1 липня міжнародна прем’єра серіалу відбулася в Польщі на телеканалі TVP1. Права на трансляцію «Кріпосної» також продані до Литви та Балканських країн (Чорногорія, Сербія, Боснія та Герцеговина, Македонія, Словенія, Хорватія.

Цей серіал засвітив чимало зірок. Але історія життя і становлення російської актриси Катерини Ковальчук, яка грає роль «кріпачки», може також претендувати на серіал.

Вона – зведена сестра відомої актриси Анни Ковальчук. Але сестри зійшлись лише дорослими. Катерина народилась від роману їхнього батька-військового в Сиктивкарі. Стосунки батьків не були оформлені. В цей час у нього була офіційна дружина. Тому донька Катерина та батько зійшлись вже дорослими. Тільки тоді мама, яка мешкала з родиною в комуналці, розповіла, хто її батько та сестра і брат.

Тарас Цимбалюк загинув у фільмі. Але публічно освідчився своїй коханій на «Танцях» із зірками. До цього був одружений на колезі по цеху.

Так Катерина переїхала до Санкт -Петербурга та було прийнята в родину батька.

У 28-річної акторки вже за плечима Голлівуд. Саме там вона почала професійну кар’єру. Ну, і в Україні.

Колишнього кріпака Жадана, який зумів викупити себе, грає також російський актор Максим Радугін.

Він народився 21 червня 1978 року у Москві. Одружений.

Найбільший «злодєй» у фільмі – російський актор Михайло Гаврилов- Третьяков. Він дуже досвідчений актор. За своі 36 років зіграв вже блискуче 53 ролі.

У Максима Радугіна дуже довга біографія в кіно – свідчення визнання його таланту і режисерами, і публікою. Цей успіх ще більше вражає, враховуючи, що в дитинстві актор не збирався вступати до театрального: він бачив себе лікарем, потім інженером і вже під час четвертого року навчання в Московському інституті радіотехніки, електроніки та автоматики зрозумів, що його покликання – сцена. Максим Радугін закінчив Вище театральне училище ім. Б.В. Щукіна, погодився на пропозицію роботи в Театрі на Малій Бронній.

Дебютним фільмом для Максима Радугіна стала драма «Брейк-Пойнт» 2002 року, де актор зіграв хорватського тенісиста, перед яким став неймовірно складний вибір: блискуча спортивна кар’єра або кохання. Але справжня популярність чекала Радугіна набагато пізніше – у 2008 році, завдяки серіалу «Принцеса цирку». Роль артиста Івана Рябінова потребувала від Максима серйозної підготовки. Цілих два місяці актор практично жив у цирку, розучував трюки та різні техніки. Цікаво, що жонглювання булавами Радугін освоїв всього за три дні!

Схоже, в «Кріпосній» він таки знайде своє щастя із кріпачкою Катериною Вербицькою.

Тетяна Квасюк