Про перший інтим — їй 11, йому 50 — дівчина розповіла у «Школі леді», якою керує колишня вінницька тележурналістка Тетяна Мокріді.

5 сезон шоу «Від пацанки до панянки» на «Новому» каналі виграла 17-річна Валерія Ткаченко. Про це стало відомо в останньому випуску. Відразу п’ять дівчат пройшли у фінал: Вікторія Топчай (Снєжка), Ірина Бакуліна зі Жмеринки (Бакуля), Олена Пітин (Зая), Юлія Кудилінська (Фініш), Валерія Ткаченко (Чіча). На фінішній прямій проєкт покинула Снєжка. Педагоги не побачили в ній щирості. А переможницею проєкту стала Лера, за що її нагородили солідним грошовим призом — 100 тис. грн — і золотою брошкою Фенікса.

Хоч жмеринчанці Ірині Бакуліній і не вдалось перемогти, але для неї вже здобуток в тому, що вона опинилась у суперфіналі. До слова, наша землячка до 18 років не вміла читати і соромилась виступати на публіку. Та на проєкті вона вийшла і зачитала текст промови, щоб подякувати всім за віру в неї та вкладені зусилля. Директорка школи Тетяна Мокріді, яка, до речі, з Вінниці, сказала, що пишається Іриною. Більш того, під час шоу стало відомо, що наша землячка пережила дуже страшну історію.

За словами Бакулі з Вінниччини, це сталося ще в шкільні роки. Біля її навчального закладу постійно ходив один чоловік, з яким вона в результаті познайомилася.

– Я ходила до нього в гості грати на приставці. Мені було 11 років, а йому близько 50. Він завжди давав мені гроші і пригощав солодощами. А в один із днів запропонував поцілувати мій інтимний орган. І я погодилася, – розповідає Ірина. – Про подію незабаром дізналася бабуся і подала на чоловіка заяву в поліцію. Він потрапив під судовий розгляд, проте звинувачень йому так і не пред’явили, а покарання не послідувало. Я тоді не ображалася на педофіла, а, навпаки, відчувала свою провину за те, що йому довелося розбиратися з поліцією.

Додамо, що у минулому сезоні реаліті-шоу «Від пацанки до панянки» перемогла вінничанка Женя Мазур. Дівчина прийшла на шоу з наркозалежністю. Позбутися тяги до наркотиків було головною метою дівчини. Й вдалося.

Женя стала стриманою леді, яка отримала перемогу та головний приз — 100 тисяч гривень.

Нагадуємо, що директоркою школи, яка перевиховує дівчат у проєкті «Від пацанки до панянки», є Тетяна Мокріді.

Віталіна Володимирова