У мене був чоловік, з яким ми жили в достатку і любили один одного. Але одного разу я дізналася, що він почав мені зраджувати.

Я не могла цього стерпіти і вирішила розлучитися з ним. Через короткий час зрозуміла, що вагітна. Чоловік відмовився підтримувати мене і дитину. Очевидно, роботу знайти вагітній було неможливо. Хто захоче взяти до себе співробітницю «в положенні», щоб через кілька місяців платити їй декретні? Робити аборт я не ризикнула, бо за медичними показаннями мені цього не рекомендували.

Коли у мене народилася дитина, постало питання грошей. Адже малюка потрібно одягати і годувати. При цьому підтримки потребували і мої рідні. Грошей на дитину не вистачало навіть на мінімальні потреби. Знову довелося шукати роботу. Одного разу, під час чергової невдалої спроби влаштуватися на роботу, я випадково познайомилася з одним вже немолодим чоловіком. Спочатку він просто виявляв знаки уваги, дзвонив, писав повідомлення, кілька разів ми ходили на побачення, дарував мені подарунки. Він виявився серйозною людиною. Потім наші стосунки перейшли на новий рівень. Ми зустрічалися, кохалися.

Він не платив мені за таксі, а просто давав гроші на життя, ну, і продовжував дарувати подарунки. Це не були серйозні стосунки, і назвати любов’ю це теж не можна. По суті, я просто проводила з ним деякий час, давала задоволення і отримувала, так би мовити, винагороду.

Через деякий час для себе вирішила, що в тому, щоб заробляти собі на життя таким способом, немає нічого поганого. З тим чоловіком ми, так би мовити, «зустрічалися» в закладах інших міст. Потім наші «стосунки» припинилися. Я знову залишилася одна. І знову потрібно було думати про гроші. Тоді я вже остаточно вирішила, що буду заробляти саме таким способом. Я почала знайомитися з дорослими і заможними чоловіками, які можуть дати мені те, що мені потрібно — гроші. Звичайно, спочатку було страшно, переживала за те, що живу в маленькому місті і про це можуть дізнатися всі. Думала, що тоді мені доведеться переїхати в інше місто через сором.

В основному, це чоловіки за 30, не можу сказати, що всі вони багаті. Я відвідувала кафе, ресторани, нічні клуби, знайомилася з новими чоловіками. Можу з упевненістю сказати, що 90% з них одружені. Спочатку це були зустрічі на раз, але потім з’явилися і постійні «клієнти». Одного разу мені навіть запропонували створити сім’ю, але, коли я заговорила про те, що у мене є дитина і рідні, яких треба утримувати, чоловік відразу передумав. Ми зустрічалися, спілкувалися, пізнавали один одного, і в процесі розмови ставало зрозуміло, чого хочу я і що потрібно чоловікам. Я не говорила, що за «зустрічі» потрібно платити і не називала суму: чоловіки самі приходили до цього висновку.

У середньому за один місяць я можу заробити від 60 до 90 тисяч гривень. При цьому мені дарують дорогі подарунки. Я ж жінка, хочу добре одягатися, добре виглядати, тому від подарунків не відмовляюся. Вважаю, що чоловіки, які замовляють дівчину, або в розпачі, або просто самотні, навіть якщо одружені. Кожній людині хочеться ласки, тепла і сексу, і неважливо, в якому віці. Якби вони любили своїх жінок і були щасливі в шлюбі, в їхньому житті не з’явилася б я чи хтось інший. У багатьох випадках в тому, що чоловіки вдаються до платного сексу, винні їхні жінки. У шлюбі стосунки застоюються і життя стає рутинним. Так не повинно бути: стосунки потрібно розвивати, не переставати дивувати один одного, експериментувати.

Буває так, що наші зустрічі не завжди закінчуються сексом. Ми просто ходимо в кафе або ресторан, спілкуємося, чоловік розповідає мені про своє життя, проблеми, стосунки і т.д. Їм просто нема з ким поговорити!

Іноді запитують мене, як я «докотилася» до такого життя. На це запитання я відповідаю однозначно: це не я докотилася, це ви докотилися. Як говориться в бізнесі, попит народжує пропозицію. Люди, звичайно, трапляються різні. Я серйозно ставлюся до свого здоров’я. Незважаючи на те, що клієнти вже перевірені, я регулярно проходжу тест на ВІЛ — приблизно раз на три місяці. З контрацептивів вибираю таблетки, так клієнт отримує більше задоволення. З правоохоронними органами ніколи проблем не було. Я ж не стою «на панелі» і не торгую собою на трасі.

У день буває не більше двох, тому я повинна мати гарний вигляд, щоб зробити свою роботу якісно. Для мене це заняття не що інше, як засіб заробітку, не більше. Задоволення я від цього не отримую. І ніяких почуттів до цих чоловіків не відчуваю — просто заробляю. Одного разу у мене був секс з двома чоловіками. Після цього я прийшла додому щаслива. Так, щаслива! Але не тому, що це був хороший секс, а тому, що я заробила в два рази більше грошей.

Зі знайомих і рідних ніхто не знає про те, чим я заробляю на життя. Я багато думала про те, чи потрібно про це говорити. Але думаю, якщо про це стане відомо, я зможу пояснити, чому цим зайнялася. Мої рідні, по суті, живуть за ці гроші, я забезпечую себе і свою дитину.

Все одно сподіваюся, що зустріну чоловіка, якого полюблю я і який полюбить мене і мою дитину. Шукати такого марно. Серед клієнтів таких людей немає. Але вважаю, що щастя саме приходить, навіть коли ти його не чекаєш. І навіть до таких, як я – «останніх» у цьому світі…

Валентина Лісова