Кращі астрологи України повідомляють читачів 33 каналу: сьогодні день очікується надзвичайно приємним. Зірки збираються подарувати нам неймовірне відчуття емоційної легкості, якого останнім часом сильно не вистачає.

Овен
Овен потребуватиме підтримки близьких як ніколи. Ви в праві на неї розраховувати, але все ж намагайтеся не навантажувати надмірно своїх рідних емоційно.
Тілець
Сьогодні Телець може раз у раз ловити на собі здивовані погляди: його неорганізованість буде написана у нього на обличчі. Ну а якщо по обличчю це буде не видно, вона вже точно проявиться в його суперечливих вчинках.
Близнюки
Сьогодні Близнюків чекає сюрприз-в першу чергу, у фінансовому плані. Як і будь-який сюрприз, він необов’язково повинен бути зі знаком “плюс”.
Рак
Сьогодні Рак може стати законодавцем трендів. Його енергійність, товариськість і життєлюбність забезпечать йому увагу оточуючих, які будуть жадібно ловити його слова.
Лев
Сьогодні Льву не варто рватися на перші ролі, це у нього все одно не вийде. Йому буде складно проявляти ініціативу, приймати рішення і відстоювати своє.
Діва
Не варто займатися справами, що вимагають тактовного підходу, чуйності і уважності. Постарайтеся зберегти свої задуми і плани в таємниці – підступи недоброзичливців можуть звести результат до нуля.
Терези
Ймовірні неприємні зміни у фінансовому становищі. Бізнесменам зірки не радять поспішати з інвестиціями.
Скорпіон
Сьогодні соціальна енергія Скорпіона досягне піку: його ентузіазм і позитивний настрій забезпечать йому симпатії оточуючих. Це відмінний день для Скорпіона, щоб залучити на свій бік людей: провести складні переговори, поставити крапку в конфлікті, заручитися підтримкою або просто завести приємне знайомство.
Стрілець
Сьогодні Стрілець в змозі завоювати весь світ! Принаймні, саме на це він буде налаштований. Найцікавіше, що його самовпевненість буде мати під собою основу – Стрілець дійсно здатний Сьогодні на багато що.
Козеріг
Сьогодні життя надасть Козерогу чимало щасливих шансів, проте далеко не всіма з них він зуміє скористатися. Справа в тому, що зірки гороскопу наділяють Козерога розслабленим настроєм і деякою повільністю.
Водолій
Можливі душевна неврівноваженість, нервові перевантаження. Не рекомендується важка фізична праця.
Риби
Життєвий потенціал знаходиться у верхній точці. Проявляйте ініціативу і ні в якому разі не відступайте назад – використовуйте всі можливості для зміцнення свого становища.

Тетяна Кондратьєва