Каріна Вишневська. Довговолоса красуня проживає у Вінниці та навчається в школі №27.

Наша учасниця — справжня патріотка, адже донька відомої волонтерки та військової Юлії Щербань.

Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

— Дуже любить свою родину та країну. Добра,чуйна та щира, — розповідає мама Юлія. – Вона моя помічниця. Незважаючи на те, що брат у неї старший, вона завжди слідкує за тим, щоб у нього все було так як треба. Любить малювати, читати та готувати щось смачненьке для своїх рідних. Догляд за волоссям у нас не простий, тому що волосся у Карінки кучеряве. Потрібно вчасно заплітати, щоб воно не було схоже на вибух на макаронній фабриці. Для цього користуємось маслами для догляду за волоссям – різними, змінюємо їх, щоб знайти, яке найбільше підходить.

А ще Карінка щира україночка. Вона дуже уважно вивчає все, що пов’язано з Україною. Часто допомагає мамі в організації патріотичних заходів.

Вінницька Рапунцель Дар’я Маслова народилася 2013 року.

Дівчинка — талановита танцюристка бальних танців.

– Енергійна, весела, завжди в центрі уваги. Із 5 років займається східними танцями, – розповідає мама красуні.

– Ми регулярно беремо участь у різних конкурсах. Маємо диплом про закінчення курсу Модельної школи UNI MODELS KIDS та модельної школи «Стефанель».

Навчається донечка у гім­назії №30 імені Тараса Григоровича Шевченка у 2-А класі.

З раннього дитинства вона мріяла про довгу косу, як із мультика про Рапунцель. Тому дбайливо і з любов’ю слідкуємо за своїм волоссям.

Рецепт нашої фантастичної вроди простий. По-перше — це генетика. По-друге, ми уважно слідкуємо за здоров`ям та обов’язково збалансовуємо раціон харчування.

Софія Копач