Хлопці ретельно готувались до гри і налаштовувались на те, що це буде нелегкий бій. Однак, обставини складались не найкращим чином.

Спершу змінились місце проведення та час гри (гра мала бути на стадіоні «Юність» та розпочатись на дві години раніше). Через 20 хвилин після старту почалась сильна злива та гроза, тому гра була призупинена. Переломним моментом стала травма основного квотербека команди вже у 2-му розіграші і тренерам довелось швидко вносити зміни в комбінації нападу. Однак, все це не зламало бойовий дух вінницької команди та бажання йти до кінця.

В цей час захист був на висоті, він дійсно зіграв якнайкраще! Особливо варто відзначити Леоніда Дзиганського, Джамала Ньюмена та Ігоря Проценко, які виклались на повну. Пропустивши лише один тачдаун на початку утримувати всю гру натиск суперника, заблокувати екстрапоінт і філдгол – це теж виявилось дуже важливим і зіграло вирішальну роль.

«Вовкам» вдалось занести тачдаун і пробити 1-очкову реалізацію та перемогти з мінімально можливою перевагою на чужому полі. Фінальний свисток зафіксував рахунок 6:7 на користь вінничан.

За словами гравців, це була одна з найважчих та водночас найкращих ігор за всю історію. Вони не хотіли жодних переносів чи скасувань через погоду, технічної перемоги чи подібного – вони приїхали грати. «Вовки» дякують суперникам за яскраву та емоційну гру. Виграти на виїзді за таких обставин було дійсно важко фізично і морально. Але наша команда зробила це!

«Я пишаюсь нашими гравцями, бо, враховуючи всі обставини, ми зберегли бойовий дух, проявили витримку, стійкість і бажання перемагати. Також хочу сказати, що вчорашня гра показала всім легіонерам, як нашим, так і львівським, що рівень футболу в Україні дуже високий. Вони не очікували такого і були дуже здивовані. Деяким гравцям нашої команди я хочу подякувати за те, що вони змогли замінити гравців, які вибули через травми та відіграти на найвищому рівні і в захисті, і в нападі. Я пишаюсь всіма нашими хлопцями!» – зазначив головний тренер команди Дейл Хеффрон.

«Вовки» продовжують тренуватись і вже готуються до своєї наступної гри, яка пройде вдома, у Вінниці, 30 травня на стадіоні «Нива».

Як вінницькі вовки перемогли львівських левів

Марина Романова