Завдання Хештег-Марафону — підняти рівень безпекової грамотності населення, поширюючі світові практики з безпеки на дорозі серед українських шкіл й заохочувати дітей та підлітків втручатися у питання власної безпеки, а також підтримати використання в українських школах світловідбивних жилетів.

Хештег-Марафон #SafetyChallenge – це Всеукраїнське змагання з безпеки дорожнього руху для дитячо-молодіжних команд – активістів з усієї України. Команди проводитимуть громадські молодіжні акції з безпеки дорожнього руху та проходитимуть тест на знання правил дорожньої безпеки. Комунальний заклад “Загальноосвітня школа I-III ступенів №27 Вінницької міської ради” завжди активно брав участь у різноманітних конкурсах і неодноразово здобував перемогу. Цього разу школу представляє креативна і творча команда “Вояж”.

– Ми вже пройшли I етап змагання Хештег-Марафон #SafetyChallenge – створили навчальний посібник «Моя безпека на дорозі!» для учнів початкових класів. Працювали над посібником учителі, батьки та учні нашої школи. Дякуємо за допомогу нашим експертам з Патрульної поліції Вінницької області , а саме Юлії Присяжнюк, -повідомили нашому журналісту з адміністрації школи №27.

Фінал вже не за горами, а переможці зможуть втілити свої проєкти та отримати цінні та корисні подарунки. Тож давайте підтримаємо школу №27 та побажаємо їм успіхів.

Вікторія Снігур