Затриманий знаходився в стані сп’яніння. Знаряддя злочину вилучено. Наразі правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

Близько 16.00 години до поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з будинків по вулиці А. Первозванного зловмисник з ножем накинувся на трьох чоловіків, які сиділи біля під’їзду на лавці. Двоє з потерпілих отримали поранення. З місця події нападник втік.

Як розповів керівник відділення поліції №1 Ігор Сандул, на пошук зловмисника були орієнтовані усі найближчі екіпажі поліції. За кілька хвилин екіпаж патрульної поліції затримав підозрюваного. За зовнішніми ознаками він знаходився в стані сп’яніння та свою причетність до правопорушення заперечував. Зловмисника упізнали очевидці події та потерпілі. Знаряддя злочину, яке тікаючи викинув зловмисник, знайшли поліцейські у траві.

Поранені чоловіки віком 43 та 44 років доставлені у лікарню. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

23-річний правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчим відділом поліції розпочато досудове розслідування, в рамках якого затриманому в подальшому буде призначена судово-психіатрична експертиза. За таке правопорушення чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Марина Романова