Життєвий шлях Броніслави Віцектівни був тернистим. Довелося пережити голодомор 1932-1933 рр., повоєнні роки. Та не зважаючи на всі життєві виклики, ювілярка зберегла в своїй душі доброту і любов, якими і донині ділиться з односельчанами. Все своє життя ювілярка вірою й правдою трудилась на благо рідного краю: дояркою на фермі, ланковою в колгоспі. Та скрізь, де б не працювала Броніслава Віцектівна, про неї згадують з теплом та щирістю, як про чуйну, добру людину.

Іменинниця виростила 2 дітей, радіє 3 онукам та 4 правнукам (2 з яких є двійнятами).

Завітали до ювілярки на гостину голова Вороновицької територіальної громади Олександр Ковінько та староста Оленівського округу Микола Штурма, які вітали Броніславу Віцектівну зі святом.

«Шановна наша імениннице, від щирого серця вітаємо Вас з ювілеєм. Бажаємо, в першу чергу, міцного здоров’я, натхнення, любові й поваги від близьких та рідних. Нехай кожен день дарує радість та тепло, мир та достаток», – наголосив Олександр Ковінько.

«Нехай доля зігріває Вас міцним здоров’ям, безмежним щастям, душевною рівновагою. Радості й благополуччя Вам на довгі та щасливі роки», – долучився до вітань Микола Штурма.

Вітаємо ювілярку зі святом та бажаємо міцного здоров’я, сімейного затишку та діждати 100-літнього ювілею!

Соломія КАЛЮЖКО