Нещодавно вони вибороли низку нагород у всеукраїнському багатожанровому дистанційному конкурсі «Симфонія» у номінації “вокальне та інструментальне мистецтво”!

– “Бронзу” отримали Ільчук Анастасія, Даніїл Крилов, Анна Гунчак, Ярослав Жиголовський,Марія Гуменюк, Марія Комар, Марія Примак, Анастасія Скороходова, Марія Мельник, Марія Мельничук, Ілона Анжуловська. Срібло у Поліни Мельник, Володимира Єрмакова, Олександри Щаблевської, а золота медаль у Марини Костюк, Вікторії Трохимець та Софії Пастощук! У «Симфонії» брали участь не всі мої учні, а тільки перший клас, – розповідає викладачка Ілона Галінська.

– І всі вони показали неймовірні результати, а до цього вже перемагали у Всеукраїнських конкурсах. Репертуар у дітей був різноманітний – починаючи від пісні про «Сонечко» та навіть про «Матросів». Всі діти стараються, завжди прагнуть до кращого. У школі , у якій я працюю, на чолі з директором Наталією Бригадир, гарний колектив. Всі викладачі талановиті та вкладають свої знання в своїх учнів . Я , як молодий викладач, завжди стараюсь знайти цікавий матеріал для своїх учнів, знайти спільну мову з ними, тому що це немало важливо. І також прикладаю всіх зусиль, щоб був гарний результат не тільки у конкурсах, а й в повсякденному житті нашої музичної школи.

Додамо, Ілона закінчила Вінницький коледж культури та мистецтв, Вінницький педуніверситет. У Козятинській дитячій музичній школі працює 7-й рік. Вона теж має чимало перемог за свій талант. У конкурсі «Симфонія» теж викликала справжній фурор своїм вокалом та посіла друге місце.

Віталіна Трудько