Продюсер «Голосу країни», вінничанин та випускник Школи журналістики «33-го каналу» заявив на всю країну, що роман Тіни Кароль та Дана Балана виглядає як постановка.

Неочікувана історія кохання видатних спі­ваків Тіни та Дана стала запорукою успіху одного із сезонів «Голосу країни». За це неодноразово дякували організатори шоу артистам. Після зйомок про скандальне розставання зіркового дуету ходило чимало пліток. Проте на новому сезоні вони знову вдавали закохану солодку парочку. Цього не могли не помітити сотні тисяч фанатів. Бо їхні стосунки вже були далеко не такими, як раніше…

Не втримався та заявив про це на всю країну і Володимир Завадюк. Відкрито сказав, що це вже схоже на постановку.

Справжнім скандалом закінчилось таке висловлювання для кожного із цього трикутника. Бо, окрім них самих, це чула та бачила ціла армія фанатів. Вони буквально «загнобили» талановитого вінничанина у соціальних мережах. Після невеликої перерви відомий телевізійний продюсер шоу «Голос країни» Володимир Завадюк таки перепросив фанатів Тіни Кароль та Дана Балана за свою заяву.

– Спостерігаючи, який резонанс серед прихильників шоу «Голос країни» спричинила моя заява на «ніч нових ідей», відчуваю необхідність пояснити ситуацію, — ділиться Володимир Завадюк. — Судячи з усього, слова були обрані не надто влучно, і це спричинило велику кількість пліток. Насамперед, я висловив свою особисту думку та бачення як продюсера. В наших шоу найважливіше — душа та наявність “хімії” між тренерами. У тому і є завдання продюсера, щоб вчасно це помітити та показати.

Я став свідком романтичної історії, яка розгорталася на моїх очах під час зйомок шоу «Голос країни» та на екранах багато­мільйонної аудиторії телеглядачів. І не раз казав, що помічав симпатію між Тіною та Даном.

Зі свого боку, хочу вибачитись перед Тіною і Даном та їхніми прихильниками. Ці плітки збили з пантелику нас всіх на певний момент. Проте я не хотів образити нікого. Моє висловлювання просто перекрутили і на цьому зробили резонанс. Після всього я хочу подякувати Дану за нерв, який він приніс у «Голос», а Тіні — за багаторічну співпрацю, яка дала змогу створити безліч успішного контенту.

Софія Копач