Матч проти «Карпат»» (Галич) для «Ниви» був дуже важливим. Адже вперше після тривалої перерви на нього були допущені глядачі. Водночас гостям була потрібна лише перемога, бо вони посідали четверту сходинку турнірної таблиці і вели боротьбу за підвищення в класі. На відміну від нивівців, що посідали 8-у сходинку серед 13 команд.

Перший тайм обидві команди провели дуже обережно. Водночас «Нива» намагалася пресингувати опонента, аби не допускати його до своїх воріт. Небезпечних ударів глядачі в цей час майже не бачили. В середині тайму постріл нивівця Кучера прийшовся у свого ж гравця. В атаці-відповіді Олег Авраменко пробив вище воріт.

У перерві матчу пройшли конкурси, які проводив відомий актор Олександр Теренчук. Зокрема, усі охочі взяли участь в пробитті пенальті, а діти набивали м’яча.

Після відпочинку гра значно пожвавилася і небезпечних моментів з’явилася ціла торба в обох клубів.  За 10 хвилин до кінця основного часу «Карпати» відкрили рахунок із пенальті, призначеного за фол в карному майданчику. Лебідь пробив по центру і переграв нашого голкіпера Гурідова. На жаль, 0:1.

На останній хвилині основного часу вінничани отримали шанс зрівняти рахунок із пенальті. Але постріл граючого президента «Ниви» Артура Загорулька взяв голкіпер Микита Зеленський. Втім, вінничани не здалися, а за підтримки трибун організували фінальний штурм. На останніх секундах третьої доданої хвилини активний Максим Зеленевич вдало замкнув простріл. Отже, нічия – 1:1.

Наступну гру вінницька «Нива» проведе в гостях проти «Рубікона» (Київ) 29 травня.

Фелікс ЖАНІН