У Вінниці створюють нове комунальне підприємство — «Дирекцію парків та дозвілля територіальної громади». Вже відомо, що це нове підприємство займатиметься організацією та проведенням концертів, питаннями встановлення каруселей і атракціонів, відкриттям та експлуатацією зелених театрів.

Оскільки воно буде підпорядковуватися департаменту культури, то директор цього департаменту ВМР Максим Філанчук так прокоментував створення «дирекції»

– «Дирекція парків та дозвілля» вже створена і на черговій сесії міська рада має внести офіційні зміни з цього приводу. Керівник дирекції, яка буде опікуватись центральним парком імені Леонтовича і парком «Дружби» на Вишенці буде призначений одразу після 1 червня. Бо завдань із розвитку парків і організації якісного дозвілля вінничан на цих культурних майданчиках вдосталь, – повідомив перші подробиці цього проєкту  директор департаменту культури ВМР  Максим Філанчук. – І звісно, ми маємо ситуацію по Центральному парку, де стоїть пам’ятник Максиму Горькому, а парк носить ім’я Миколи Леонтовича. Тому відкрита дискусія із цього приводу ще попереду… І керівник дирекції парків має тримати це питання на першочерговому контролі.