Для того, щоб позбутися від неприємного відчуття, не шукай прихованого ворога, а будь приємнішим з усіма. Кращі астрологи України радять: необхідно з усіма підтримувати добрі стосунки: і з начальством, і з друзями, і зі знайомими.

Овен

Овни, якщо твої стосунки зав’язалися недавно, приготуйся до того, що почуття і думки, які партнер приховував від тебе, перестануть бути таємницею. Дозволь собі мріяти та втілювати найсміливіші думки у реальність.

Телець

Тельці, гордість є, але зараз найкраща тактика – це бути другим номером. Чи не здається, що на роботі тобі хтось сильно заздрить? У тебе несподівано з’явиться кілька нових, дуже перспективних знайомих.

Близнюки

Близнюки – самотні люди в цей період будуть відчувати підвищений інтерес з боку протилежної статі. Допомога знайомих, або навіть просто порада, можуть сильно вплинути на подальший розвиток подій у твоєму житті.

Рак

Раки, у професійній діяльності варто відповідально підходити до своїх службових обов’язків. Щоб ти не задумав – купити, отримати або виграти, все вийде. Везіння є!

Лев

Лев, допоможи коханій людині розкритися, і вона розповість тобі про себе буквально все. В кінці дня виникне цілком реальна небезпека розвитку запальних процесів області вухо-горло-ніс.

Діва

Діви, постарайся зупинити свій вибір на комусь чи чомусь одному, інакше ти ризикуєш залишитися біля “розбитого корита”. Проявляй обережність і обмеж заняття небезпечними видами спорту.

Терези

Терези, це сприятливий час для догляду за зовнішністю. Масажі, косметичні процедури, всілякі маски – допоможуть підготуватися до літа. Контролюй свої емоції, дуже важливо нікого не образити ні словом, ні будь-якою дією.

Скорпіон

Скорпіони, грошові надходження, на які ти дуже розраховуєш, можуть надійти із запізненням. Постарайся міцніше закріпити завойовані позиції. Багато що буде залежати від покровителів.

Стрілець

Стрільці, в особистому житті настане пора спокою і взаєморозуміння. У деяких пар почуття спалахнуть з новою силою. Будь спокійним і не прогадаєш. У цей день ти перестанеш битися над своїми проблемами самотужки та знайдеш покровителя.

Козеріг

Козероги, краща тактика – на все говори “так”. Запропонують підвищення на старій роботі – “так”, запропонують нову – теж “так!” У сфері здоров’я необхідно остерігатися переломів і травм. Не допускай переохолодження, одягайся по погоді.

Водолій

Водолії, намагайся покладатися більше на себе, а не на думку навколишніх. У цей період не слід поспішати розширювати сферу діяльності. Обставини та люди бувають мінливі, але зрештою будь-яка ситуація обернеться тобі на користь.

Риби

Риби, у фінансовій сфері можливі певні труднощі. Можливо, ти почнеш шукати додатковий дохід, але, найімовірніше, без успіху. Особливо сильно в цей час Місяць впливає на жінок. Уразливими будуть груди, печінка та жовчний міхур.

Тетяна Кондратьєва