Обидва чоловіки знаходились в стані алкогольного сп’яніння. Наразі потерпілий перебуває у реанімації, а правопорушник – в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

До поліції надійшло повідомлення, що в одній з квартир по вулиці Келецькій під час конфлікту між двома братами один з них вдарив ножем у живіт іншого. 33-річний потерпілий прооперований і знаходиться у реанімації.

За словами керівника відділення поліції №1 Вінницького районного управління поліції Ігоря Сандула, на місці події слідчо-оперативна група поліції з’ясувала, що між нетверезими братами, які повертались додому, дорогою виник конфлікт. Дома сварка переросла у бійку, під час якої один з чоловіків схопив дерев’яну палицю, а інший – ніж. Під час бійки 46-річний чоловік завдав проникаюче ножове поранення молодшому братові. Все сталось на очах у їх рідних.

Правопорушника поліцейські затримали на місці злочину, ніж вилучений.

Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.

Причину конфлікту обидва його учасники не пам’ятають через стан сп’яніння.

Марина Романова