21 травня діаматнове весілля відзначили подружжя Шевчуків із села Обідне Вороновицької територіальної громади. Ось уже 60 років крокують по життю Надія Павлівна та Микола Іванович, і, дивлячись на цю сімейну пару, розумієш – вони разом змогли пройти усі випробування, що випали на їхню долю і на сьогодні виглядають щасливими. Надії Павлівна 81 рік, а Миколі Івановичу 83, та незважаючи на свій поважний вік, зберегли у серці кохання один до одного.

За 60 років подружжя пережило чимало різних подій, на обличчях вже не приховати зморшок, але колись ці двоє закоханих дали обіцянку один одному бути разом. Ця чудова сім’я виховала 2 дітей, 3 онуків та 6 правнуків, і має великий перелік трудових заслуг. Микола Іванович все життя трудився у колгоспі на комбайні, а Надія Павлівна – ланковою. Односельчани поважають сім’ю, адже за 60 років спільного життя ніхто не скаже про них жодного поганого слова.

Надзвичайно дружна родина Шевчуків зібралася, аби привітати «діамантових ювілярів» зі святом. Вітали їх і голова Вороновицької територіальної громади Олександр Ковінько та староста Степанівського старостату Сергій Зашкарук.

«Діамант – найтвердіший камінь. Це означає, що  шлюб вже ніхто і ніщо не може розірвати. Я бажаю Вам, шановні ювіляри, берегти один одного, бути здоровими, жити і надалі в коханні, злагоді та гармонії. Ви показали усім, що вік прожити разом в парі, душа в душу – можливо. Кохання, повага один до одного та взаєморозуміння – ось це допомогло Вам діждати діамантового весілля.

Бажаю Вам міцного здоров’я та ще багато років життя у парі!» – наголосив у вітанні Олександр Ковінько.

Справжнє родинне свято і найбільше щастя для подружжя Шевчуків, коли уся сім’я збирається разом, коли лунає дзвінкий сміх правнучат, та коли усі разом радіють життю і радують своїми успіхами старше покоління.

Шановні Надія Павлівна та Микола Іванович, приєднуємося до усіх вітань, які лунали на вашу честь.

Дякуємо за те, що стали прикладом вірності, ніжності, поваги та справжньої сім’ї не лише для родини. Дивлячись на вас, хочеться вірити, що у кожного буде своє «діамантове весілля».

Валентина Лісова