Малята з’явилися на світ у неповних шість місяців вагітності, і це диво, що крихіток виходили і вони повністю здорові! Тепер Наталія Міхєєва з Немирова потроху звикає до статусу багатодітної мами та разом з коханим чоловіком не може нарадуватись двом донечкам – Аделіні, Стефанії та синочку Платону. Оригінальні імена новонародженим обрали батьки на сімейній нараді.

Те, що Наталія стане мамою трійні, вона навіть і не уявляла. А тато взагалі спочатку розгубився.

– Мацьопиків спочатку виходжували в реанімації. І тільки потім перевели в палату. Я коли перший раз їх побачила, то розревілася не на жарт. Вони були розміром із долоню. На сьогодні Платон важить 3130, Стефанія – 3120, найменша Аделіна – 3030 грамів. Хоч малята ще зовсім крихітні, в кожного вже проявляється свій темперамент. Най­більш вибаглива Аделіна, вона постійно вимагає уваги. Вже дуже хоче на ручки. Стефанія спокійна. Вона спить, і її можна погодувати піз­ніше. А Платон такий,  як мужчина. Йому по­трібна увага, йо­го треба жаліти, дуже він ображається, — каже мама Наталя Міхєєва.

Минулого тижня діточок виписали додому. З повним багажником квітів та яскравим надписом «Кохана, дякую за трійню» родина вирушила до Немирова. Там довелось трішки обстановку змінити — докупити ліжечка. Пеленальний столик, комод – все було готове до зустрічі малюків. Бабусі з дідусями не можуть ними нарадуватись.

– Дітки народились 11 лютого, але три місяці вони набирали вагу. Стали дорослими, самостійними – і їх виписали. Нашому щастю нема меж. Що цікаво, у нашій сім’ї двійні чи трійні не було. А ось у невістки у рідного брата теж двоє діток. Родина мешкає окремо від нас, у будинку. Це дуже зручно. А ми вже ходимо та допомагаємо матусі, бо їй важко. Але нічого, це все тимчасово, справимось, — з усмішкою каже бабуся малечі Тетяна Міхєєва.

– Яку потрібно в Бога заслужити шану та подяку, щоб отримати таке щастя, – додають земляки.

Віталіна Трудько