Фото з новонародженою дівчинкою Сергій Притула опублікував на своїй сторінці в мережі Фейсбук:.

“Чудовий день, щоб з‘явитися на світ, Стефаніє! Братик і сестричка дуже чекали Тебе!!! А ми з Матусею дякуємо Богу за Тебе! Ласкаво просимо у Сім‘ю і в океан любові!!!”,- написав Сергій Притула.

Нагадуємо, що Сергій народився в 1881 році в райцентрі Збараж. Після випускного хлопець мріяв поїхати в Київ, але мама Сергія відмовила його, і тоді він вступив до Тернопільської академії народного господарства. Комік був затребуваним учасником молодіжних клубів. Як і більшість колег, Притула пройшов школу КВН.

Батько Сергія, Дмитро, керував Збаразьким автодором (помер від раку у 2005 році), мама — Валентина. У ведучого є старший брат Василь.

Через два роки Сергій, як і багато земляків, поїхав шукати щастя у Лондон. Однак кинув навчання в Великобританії, повернувся в Україну і закінчив Тернопільську академію.

Сергій одружений другим шлюбом. Перша дружина — Юлія Андрійчук. З нею Притула познайомився ще у Тернополі. Однак шлюб довго не протримався, пара розлучилася у 2014 році. Другою дружиною Притули стала Катерина Сопельник, з якою він одружився в 2015 році. Вона донька відомого бізнесмена і чоловіком її сестри є відомий нардеп-регіонал Віталій Хомутиннік.

Ще студентом першого курсу Притула влаштувався працювати на радіо. У Великобританії встиг попрацювати будівельником і офіціантом. Був також помічником кухаря. Повернувшись у Тернопіль, Сергій відновив роботу на радіо.

У 2005 році став телеведучим. Він переїхав у Київ, де пройшов кастинг на канал “Інтер” (передача “Було ваше, стало наше”). Також у столиці Притула влаштувався на “Music-радіо”. Паралельно він створив гурт «Вар’яти», який приніс йому славу.

Був ведучим «Пристрастей по «Ревізору». Там йому приписували роман із Ольгою Фреймут.

Однак під час останніх гастролів «Вар’ятів» у Вінниці, гурт заявив, що Сергій покинув їх і пішов у політику.

Днями глядачі СТБ могли чути його голос як ведучого «Євробачення». Ну і всі знають про його похід у мери Києва від «Голосу».

Чи готує саме ця партія і ті, хто стоїть за нею, м’яку заміну розчарованого вже двічі нардепством С. Вакарчука на С. Притулу і чи зуміє він підняти партію «Голос» – побачимо.

Наразі останні соцопитування показують, що у партії «Голос» 2 відсотки рейтингу.

Але не всім же шоуменам так таланить у політиці.

Зате в особистому, схоже, у донецького зятя все гаразд.

Андрій Власенко