Весь тиждень країна обговорює резонансну ДТП, яка сталась у Вінниці на Богуна. 24 травня водійка позашляховика Наталія Дзісь збила 13-річного Андрійка Тарасюка, його відкинуло на арматурну сітку і нині дитину рятують в обласній лікарні. Йому зробили операцію, яка тривала 5 годин. У хлопчика вкрай важкі травми голови, обличчя та кінцівок.
У крові водійки було 3,3 проміле алкоголю. А сама вона на обліку у наркодиспансері з діагнозом «алкоголізм».

У середу Вінницький міський суд обрав їй арешт з правом застави 181600 гривень. На вечір вчора була інформація, що кошти не внесли. Але сестричка потерпілого Марина заявила – це не так.

-Андрія забрали в реанімацію в тяжкому стані. Перша операція прошла успішно, тривалістю 5 годин. Він так і там лежить, прокидається на кілька хвилин.

26.05.21 відбувся суд. Мамі стало погано, вона втратила свідомість. Чоловік Дзісь Наталії Іванівни навіть не підійшов і не запитав після суду, як Андрій, і не допоміг… Зробив вигляд, що не знає нас. Суд вирішив призначити їй 60 діб у СІЗО з правом внесення застави  181 тис гривень. Не пройшло й 24 години після суду, як вони внесли ці кляті гроші та її відпустили. Тепер запитання. А чому вона має лежати в своєму ліжку, бачити всіх родичів, дітей, жити своїм життям, коли в той же час мій брат має страждатив лікарні? В нього все болить, за що він має страждати? Що якась не може знати міри алкоголю і не знає, що не можна сідати за кермо?? За що йому це?

Чому її відпустили? Де справедливе рішення суду?? Чому вони не можуть знайти грошей на лікування, а дати гроші, щоб її випустили, знайшли за пів дня? Також хочу подякувати усім небайдужим до нашого родинної трагедії.

Як вдалось дізнатись нашому журналісту, Наталію Дзісь таки звільнили з-під варти, бо вона внесла заставу. Це нам підтвердили в пресслужбі поліції. Жінка носитиме електронний браслет. Кажуть, що внести кошти для родини не було проблемою. У них власна фірма, Наталія там бухгалтер.

Hомер карти:
5168 7573 6224 0857
Тарасюк Марина Сергіївна

Вікторія Снігур