У 5 років – волосся нижче пояса

Мельник Ангеліна Сергіївна, 5 років, навчається в дитячому садочку № 74. Весела, добра та допитлива. Займається східними танцями, відвідує заняття з бойових мистецтв «Тхеквондо». Полюбляє співати та розповідати вірші, у вільний час займається малюванням та ліпленням.

Довгокоса красуня і розумниця

Яна Попеско – 21-річна довговолоса красуня-вінничанка. Навчається у Донецькому університеті імені Василя Стуса. З дитинства звикла все робити на відмінно, тому у кожній сфері діяльності прагне до ідеалу. Вже у такому юному віці опановує дві спеціальності – журналістику та юриспруденцію. А у вільний час займається спортом та читає книги.

Народилась красуня у Жмеринці. Там і пройшло її дитинство. Закінчила школу із золотою медаллю та похвальними листами. Каже, що секретом іі довгого блискучого волосся є регулярний догляд.

– Добре, що у дитинстві мама навчила мене любити і цінувати своє волосся. Бо тільки зараз розумію, що це і є справжня українська краса. Думки обрізати навіть не буває. Адже мені подобається, коли всі у захваті від краси мого українського волосся, – ділиться Яна Попеско.