Я ніколи не відчував проблем з протилежною статтю. Дівчата завжди звертали на мене підвищену увагу.

Я стежу за собою, природа нагородила мене гарною зовнішністю, я не дурний і маю чудове почуття гумору, непогано заробляю. Для багатьох жінок я — відмінний кандидат в чоловіки, про що вони мені постійно кажуть відкритим текстом. Але створювати сім’ю з жодною з них мені нецікаво.

У мене є одна слабкість: я вважаю за краще спати з заміжніми жінками. Можна і з дівчатами, які давно зустрічаються зі своїми хлопцями (особливо, якщо готуються незабаром вийти заміж), але заміжні все ж краще. Перший мій досвід із заміжньою жінкою був п’ять років тому, коли я переспав з дружиною колеги прямо на корпоративі. І мені це дуже сподобалося — відчуття забороненого плоду, екстрим і дикий викид адреналіну. Те, що чиясь жінка віддала перевагу тобі замість свого законного чоловіка, дуже тішить самолюбство і піднімає самооцінку. І я вирішив повторити, перевірити, чи завжди інтим із заміжньою настільки крутий, або мені просто попалася ненаситна зголодніла дамочка, якій чоловік не приділяв належної уваги.

Я саме збирався звільнятись з компанії, де працював, і заради спортивного інтересу вирішив акуратно спокусити кількох жінок, у яких точно були чоловіки або тривалі серйозні стосунки. І у мене все відмінно вийшло! Процес полювання дуже збуджує і розбурхує (»жертви полювання» теж в захваті, що на них полюють, хоча і намагаються робити вигляд, що вони «проти» і що вони «не такі»). Мені дуже подобалося ходити по краю, грати в шпигунів і жити в атмосфері напівнатяків.

А те, що я був більш бажаним, ніж їхні чоловіки, приводило в невимовний захват! Незабутні відчуття! Після двох перших перемог я вирішив підвищити планку і переспати з дружиною свого начальника. Всього тиждень натяків і легкого флірту — і ось вона вже в мене вдома. У ліжку я творив з нею все, що хотів. Найбільше мені подобався не сам процес, а саме розуміння того, що я отримав дружину свого зарозумілого начальника, який вважає себе більш успішним, ніж я, але дружина якого вважає інакше. Коли я викликав їй таксі, вона зізналася, що це була найкраща ніч в її житті. І що вона планує це повторити. І ми повторили. І не раз.

Експериментів в ліжку було багато. Чим сильніше я її ображав і принижував, тим більше їй подобалося. Можливо, у неї були свої рахунки з чоловіком. Або боязкі солоденькі романтики сучасним жінкам приїлися і вони хочуть хоча б раз в житті спробувати щось екстремальне?! Наш службовий роман з дружиною начальника тривав чотири місяці, після чого ми розлучилися — вона дізналася, що я сплю ще з однією нашою спільною колегою. Закотила скандал і почала вимагати, щоб я з нею розлучився. Ага, зібрався. Йти на поводу незрозуміло у кого і незрозуміло навіщо? Ні, то не для мене. Ось ще одна перевага стосунків із заміжньою жінкою: їх легко перервати в той момент, коли тобі це вигідно, уникнувши зайвих сцен і істерик.

Незабаром я знайшов кращу роботу, звільнився, і поступово всі контакти з колегами зійшли нанівець. Але спати з заміжніми мені дуже сподобалося. Виходом став Інтернет. Спочатку я спробував шукати коханок на сайтах знайомств, але там мало адекватних, зате легко нарватися на професіоналок, які гроші люблять. Інша справа — соціальні мережі. Ось там нудьгуючих домогосподарок хоч греблю гати, потрібно тільки вміти шукати… Я спочатку не вмів, але швидко навчився. Коли займаєшся улюбленою справою, не помічаєш перешкод, а бачиш тільки можливості!

Незабаром я помітив, що мені подобається інтим саме вдома у моїх так званих «жертв». Дивно, але для багатьох жінок це табу. Та є чимало і бажаючих спробувати такого адреналіну. Іноді мені хочеться, щоб чоловік якоїсь із моїх коханок застукав нас «на гарячому». Хочу подивитися, як вони будуть викручуватися, як будуть вигадувати собі виправдання і навішувати відповідальність за свою дурість на «роги» чоловіка. Я дивуюся, як багато «рогоносців», які прощають все це своїм дружинам і дівчатам, піддаючись на їх брехливі каяття, обіцянки і вмовляння.

Пробачити зраду — це не сила, не показник любові і не благородство, як це намагаються подати гулящі жінки. Це боягузтво і неспроможність чоловіка… Може, хто подумає, що я ненормальний або ж аморальний. Я не вважаю себе хорошою людиною і зразком для наслідування. Я не закликаю бути таким, як я, не пишаюся своєю поведінкою і не хвалюся. Просто захотілося виговоритися і показати, чому зраду прощати не можна, що б там спіймана з чужим мужиком в подружньому ліжку дамочка не говорила в своє виправдання…

Валентина Лісова